鐵達尼潛艇・氧氣供應倒數,香港時間下午7時8分耗盡

937 回覆
249 Like 13 Dislike
原來有錢仔來 最好搵唔返

利申 仇富 妒忌
咪掃緊聲納囉 話有敲擊聲嘛 但定位唔到
即使搵到 派機械人到嗰個深度都要4個鐘
玩撚完
笑撚死
有冇可能佢地已經浮上水面
不過未有人知
佢已經屌咗女使咗錢19年,你恨嘅嘢根本係就係佢嘅日常
就好似埃塞羅比亞嘅人問香港人明明已經可以日日食至少一碗白飯點解仲要咁辛苦買樓去旅行
就係有錢人先更想做與別不同嘅嘢,貧窮限制你嘅想像仲討論緊人地第一步
今次真係鐵達尼探險記
個艙穿一條裂痕 5個都即刻比水壓壓死啦 ... 仲游水...
升返上去要5個鐘... 你閉氣5個鐘?
落3000米真係唔難,上得返黎先係重點
水流既力量係無法想像咁大,佢隻潛水艇拖住10公里既鐵鏈落水,一經過大水流既地方就會扯住條鐵鏈,到最後隻艇唔會自由郁到
生命始終越長越好
比你同佢對調
你估佢點揀
派咗啲深海robot去搵海床,但問題係個海咁大連佢係海床定係海中層都唔知,而聲納無辦法分辨有機物同非有機物
漫畫冇死到
呢套我唔係好睇得明 其實想講乜
邊度落點會唔知
哩單Case 有機會做木乃伊

厭氧菌對溫度好敏感
溫度一唔夠就會死

利申:Food waste project manager
所以先覺得唔抵,佢已經有一般人使唔完既財富
當佢有80歲命,而家先嘆得個19年,嘥咗60年
連登指揮官
其實都係等死 搵到佢地 知道佢地未死
但都冇方法救到
原來是咁簡潔清晰,唔該晒巴打
叫襯嘅一係五毛
一係以為自己好撚醒嘅真心膠
連登咁多人總可以搵到啲稻草人打下
咁佢又唔係諗住一定會死先坐
大把人旅行都玩潛水熱氣球爬山峰,遇到意外嗰陣唔通又問點解當初命都唔要都去旅行
你最多話佢好敢搏,但有錢仔比起貪生怕死更想搵刺激啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞