鐵達尼潛艇・氧氣供應倒數,香港時間下午7時8分耗盡

937 回覆
249 Like 13 Dislike
科技咁先進都搵唔到?
我笑到噴飯
四家人慶祝緊,有得分遺產
會唔會有Richard parker事件?
即係某啲人死咗其他人就可以活耐啲?
又c&c
女王訴達德利與史蒂芬斯案(英語:R v Dudley and Stephens)是英美普通法系中的經典案例,為英國維多利亞時代的法律事件。四名船員中的兩人為了生存殺死並食用了另一名船員,引起了有關食人在內的一系列倫理爭議。英國政府認為應該將兩人依謀殺罪起訴,而後兩人仍被法院判處絞刑,基於當時的民意與人道立場,女王特赦了兩人,將死刑改為監禁半年。但建立了「緊急避難不能合理化謀殺行徑」的法律論述。
https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E5%A5%B3%E7%8E%8B%E8%AF%89%E8%BE%BE%E5%BE%B7%E5%88%A9%E4%B8%8E%E6%96%AF%E8%92%82%E8%8A%AC%E6%96%AF%E6%A1%88
弱智既都諗到要2架一齊落啦 有咩事可以照應麻 俾得咁貴都唔諗呢d
咁都做到有錢人
一世觀看 鐵達尼
諗起keroro 有集係講冬樹潛落深海,有好多生物警告佢
every night in my dream~
話時話 深海d生物點頂到咁大水壓 完全違反物理
所以咪全部三尖八角lo
富不過三代 呢句野有佢道理
仲一定要有架船喺正上方海面一路監測潛水艇同海洋狀況,以及隨時準備物資同救援隊
唔係咪好似而家咁
深海生物: 水面上啲生物點頂到咁低壓無自爆死
無計,ceo 唔想比人 Mon 住
我岩岩屙屎聽緊
可以Playback CEO果老婆既家族史同Titanic的淵源,由Titanic 果對夫婦一齊死的畫面一直拉落去到而家
為左唔想比人睇住命都唔要
幫助人類早日移民太空
用連登仔五條命換返佢哋值唔值?
用另一艘潛艇落去接佢上黎咪得easy
海底電纜都係咁放落海床,真係點解唔綁條纜,而且方便通訊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞