[Always Believe In.] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Just saying
40%有乜用
有可能係大股東?
Leipzig
Coach: Ralf Rangnick
Salzburg
Coach: Marco Rose
未必有人揸40% up 掛
邊個話一定要過50%先係大股東
不過Girona鏝都係得47%
係唔係UEFA rule唔可以做大股東特登咁買
定個原老細唔肯
我明 不過唔係controlling 唔放心咁啫
有agreement架啦 買唔曬都可能已經係最多票數
其實佢講個d野一早發生緊
鏝同Etihad airways 既巨額贊助不嬲都係左手過右手
只係而家獌買MM 撚唔到車狗平賣
咪輸打贏要吠下咁解姐
佢地玩得呢啲 再用其他名義整個trust出黎hold 都得啦
Sarr係咪可以借過去啦
係咪7月開始可以掟啲人過去?
話晒2個都係基金佬
應該唔會被人玩返轉頭咁ON9 掛
玩Rules 玩財技應該信得過既
party好似去蛆?
其實如果partey 標40m
我地可以offer俾妓用佢 + 30m 換Kai
There are 11 shareholders at Strasbourg and Keller, whose 27% stake is the biggest, has been alive to their concerns. Keller, a former Strasbourg player and a frontrunner to become the next president of France’s football federation, has an emotional connection the club.
40%係大股東
下季史特拉斯堡正選會唔會係美國龍 巴西仔 casedei 細火
要現金收入先啦
買黎做乜
party年齡唔乎合球隊方針
死監躉企開啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞