[Always Believe In.] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
買咗兩日已經得返98%
窮雀都幾快手,兩日就差唔多搞掂
Bruno傳波 掌控節奏好過Tonali Tonali要box to box先善用佢嘅能力
其實而家睇利買人冇咩料到
隻allstar 係平但講勁又唔算好勁
佢地傳d target 都係二線頭最多算一線尾
中後場又老化
根本要買好兔個先搞得掂
係靠高普死頂
不如唔好再覆阿狗
budget 隨時得80-90m,高普仲話會好busy
Caicedo Enzo XXXX 應該有得頂下
之前好似話會有250m
但而家睇佢地傳d target
有冇100m 都好難講
隻veiga 話要睇買完其他有冇budget 先諗
仲有咩其他要買?
買b2b解放pivot?
What 7 you say ar
歐聯嗰球乜都夠啦
依家咪當好來好去
防中個杜林 同kone 好似傳緊
其實中堅我覺得佢地都要買
RB 又話唔使買但後備係高美斯
tonali 唔係可以踢防中咩
bruno 似踢8號勁d
有後上入球能力
真係晒撚左高普,黎我地到好過啦,fsg 咁侮辱都成日主動幫佢擋箭擦鞋,傻閪todd 仲點會唔鐘意佢
唔覺得以佢份體格踢到英超六號位

係中場壓力方面
意甲同英超兩個世界
屌阿post成個content farm 咁
tonali邊到6號
冇睇開籺
見transfer market 係DM
同報道話係踢防中放Bruno 上去
見陣佢好似係同bennacer雙中場
『跟進盧巨嬰與AC米蘭的轉會情況』

AC米蘭希望利用出售Sandro Tonali至紐卡素的轉會費求購盧巨嬰,AC米蘭已與盧巨嬰身邊人士有接觸

但現在還未確定AC米蘭是否真的想簽入盧巨嬰,還是一種挑釁同市對手的策略,同時盧巨嬰也被認為是與AC米蘭哲學相反的球員。目前還未確定盧巨嬰是否願意加盟AC米蘭

https://is.gd/5M7f0a
進化版 +9+
Raya
唔識傳波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞