空中巴士獲得航空史上最大的單一訂單!向印度主要航空公司IndiGo出售500架飛機!

158 回覆
68 Like 2 Dislike
應該話而家全部Boeing機都係cert得最嚴,精美嘅777X
遲d香港有得搭919
777X 已經認證緊
737 max10 就來出
無新飛機???
之前搭一定揀上層近窗
五毛又話民主印度窮到燶?
益左印度
係最怕中東D痴線極權國家打隻飛機
呢個留言就真啦
不嬲交貨量先最好講
簽約個量不嬲得個講字
最後隨時交得果少少
未坐過A350

A380上層個感覺係幾唔錯

好想坐一次747呀屌
A380連登仔話係奴隸船
印度佬信用 點都好過赤共, 中英聯合聲明都可以話係『歷史文件』
但就成日高叫『全力維護一國兩制』等人民幣可以兌換美金
美國佬已失去了一切
典型數佬思維
我個人覺得350舒服好多 787就快啲
想整死CS100但係結果送咗架機俾Airbus呢下先好笑
乘客冇信心就係冇信心
如果好似當年dc10咁再跌多架就唔洗再玩
(就算唔關mcas事)
外國好多內陸機都用緊737 max
坐落都覺得好靜 好定 好舒服
好過cx部777同uo啲A320 A321
UO A320 neo就未坐過

不過第一下知到機型係737 max都即刻諗起mcas
再諗就覺得佢應該反而係最安全
其實坐A350 同 787 我一定選787,窗又大又自動變色防陽光...

波音其實比Airbus 先進
點解印度佬唔叫airbus 係當地教佢地組裝?好似中国天津廠咁 食埋你技術
係咪驚質素要airbus包底出事?

法国rafael戰機之前都係咁
你見過阿差點做生意未呀連登仔
777X 仲要extend幾次都拎唔到適航
FAA例都改埋都未拎到 都唔知搞唔得掂

737單野爆咗內部由以往做到最好 變做過骨就算
都幾難翻身
On June 27, 2021, The Seattle Times reported on an FAA letter to Boeing dated May 13 delaying type certification until mid to late 2023, pushing deliveries to 2024. The FAA cited a serious test flight incident involving an "uncommanded pitch event" and a lack of "design maturity".

FAA 講得呢句 都真係唔樂觀 交機由2019一路褪到2025
不如波音砍掉重練啦
好快會俾美國攪
阿差做生意叻
支那人詐騙叻
揀都揀阿差啦!
印度人只係識講英文嘅支那人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞