挪威真係咁差咩?

223 回覆
37 Like 136 Dislike
夏蘭係好值得欣賞既球員,但得唔到正面評價
oh sorry
係呀
史sir點都好過修夫gay啦
真係要換撚左個領隊先
踢德國出5箭頭然後比人4-0
點都唔會係同挪威差唔多啦
為咗反夏撚可以去到幾盡
笑撚咗 美斯踢挪威一個扭撚哂? 根本所有球王級都要勁隊友
連哈薩克都踢得好過挪威
當年美斯國家隊梅足十幾年,班花狗就係日日話阿根廷個陣好撚廢既論調,宜家22歲下撚有威脅就吹挪威個陣,d中共式宣傳手法真係令人睇唔過眼

朗迷宣布 唔計美斯C朗 阿根廷鋒線勁過葡萄牙好多 直頭屌打
原來佢地仲谷住谷住好唔忿氣呀
你犯規咪俾12碼囉有好難明?
如果唔俾得咁牙朗個歐國盃金靴5球有3個12碼要唔要沒收?
而且佢每屆大賽都要插下水搏12碼朗狗迷仲好意思講人地12碼點?
你賓周馬屌迪甘斯係racist搞到人地屋企俾人冧紅油得罪人都好意思話俾人撚真係賤種畜生死全家啦
雷恩都計
拿坡里同羅馬都係後備
皇蘇直頭同夏撚撞位
得多仔嗰個係主力
雷恩廢極都屌打熱刺 未去到好差姐
連羅馬依d殘缺不堪既陣佢都出得幾場都計?
今場踢到好生
樓主燈到夏撚一球兩助攻
後防四人組合分別效力多仔 拿玻里 雷恩 得一個踢挪威聯賽

睇到樓豬呢段我已經笑撚左
5 DF Birger Meling (Rennes)
14 DF Julian Ryerson (Borussia Dortmund)
15 DF Leo Skiri Østigård (Napoli)
除左樓豬口中挪威仔會比佢睇唔起之外
一個雷恩隻法甲野都算下主要陣容 但都明顯係二線料
另外兩個話踢多仔拿玻里 但兩件夾埋都上陣唔過30場 副選中既副選
五大聯賽上游,同五大聯賽下游,都算五大聯賽,打和啦
阿根廷未踢世界盃前 班人真係唔多出名 都有踢大會但唔顯眼 對比其喺大國甚至最鍾意比較嘅葡萄牙都遜色唔少

但你拎佢同挪威比較係咪傻撚咗
龍都打埋
大馬丁A
安素A-
基本上係假曼城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞