[走kai了] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
擁不擁有也會記住

快不快樂有天總過去

若爲了永不失去

勉強娛樂

難以放進

何不將這雙手放進
🚨🔴🔵 | 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐋𝐮𝐢𝐬 𝐄𝐧𝐫𝐢𝐪𝐮𝐞

Paris Saint-Germain are now in advanced talks to appoint Luis Enrique as their new head coach ⏳🇪🇸

◉ Negotiations underway after Julian Nagelsmann talks collapsed earlier this week — Luis, fav option.

◉ PSG cautious until it’s signed but Luis Enrique has already accepted the job — talks on about his staff.

◉ ‘No comment’ from Luis Enrique’s camp but negotiations on final steps set to continue to get it done.

復仇者
如果傻猛兩件可以打平舊年條濕鳩數,都算化算
清多幾件高人工就好
沙地快買我車既人
任買唔嬲
仲記得撚9第一場搵佢踢右閘
Ok la
好比櫻花盛kai日期 我會替你通通儲起
你班傻仔同我定啦
係車過得去妓既都踢唔起
最後肯定會喊住口求我地買返Kai呢件垃圾
阿想放party, 準備u turn搶caicedo
車高層唔該醒定d
係到哭喪個班係咪唔記得雷斯金章頭套
佐得半季未出事 下季就變地底泥
你要我說多難Kai 我根本不想分開
放唔到啦,得意甲會買佢
意甲班撚樣又肯定唔會出錢
沙卡依家又走唔到
後生嘛
你講個啲全部都回哂塘
Kai先24 歲 仲要應該啱阿狗用
咁耐先得個一球
佢地似籌錢買飯+lavia
點解唔要Party
個弱智乞衣director 我驚佢30m都賣唔到咋
都唔知有咩隊想要Party
後生咪肯俾
賤種幫老母執完骨啦?
咁耐先出現?
party都放?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞