[走kai了] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Lets see
反而印左mm想燒波衫
真心覺得傻狗係唔岩踢英超
去妓都大機會唔係資敵係回血劍臥底

如果收到原價,用舊錢買卡些度都合理啦
中場太重要,得安素一個崩硬

留係車狗無謂互相折磨,佢再留係車狗踢唔起真係隨時歐聯光環都燒盡
歐聯毒
歐超猛

所以我反猛一直係愛之深責之切

果陣應該冇人估到猛會走,Even走都係詹走先(皇睇中好大吸引力)
mm kai 各一件
Kai 下季反彈唔到
得番一年約基本上就等free 走
而家收得番呢個價 算係咁
你去疤狗掃地就好撚成功
我想知出幾錢買 成鳩日話我聽幾錢人工把撚咩
阿狗好似連partey都賣
卡斯度可能佢地會仲積極創
椰子比肥普教完一季至少值40m
應該單case搞唔掂啦
唔係邊可能賣

Party呢季已經好勁
31歲
咪係佢地中場一無左partey 換佐 好似唔識防守咁
仲搵到邊間到7月都唔知nkk 有冇新波衫官宣
佢踢個位置都唔多選擇好過佢
最大問題係佢撚狗s屌sophia多過練波
阿迪達tune到佢會幾危險
我都係當晚太感動
啲英國死左膠又搞事
有靚sponsor使撚同stake簽一年咩
Kai去阿番生嫁啦 7成機會
同你個名一樣, 七成熟?
英雄所見略同
賣kai,中場最好有5個人係到
我預計enzo caicedo 新cm 正選,兩個中場後備,如果加 卓都係到都可以頂住先,賣加既話要買埋lavia,姐係total可能要買3個中場,mm唔走就另計
mm千祈唔好唔走
我完全無諗到個名咁橋姐
始終kai黎車咁耐隊波都無穩定form,之後轉左四次教練,坦白講杜教進攻我都覺得一般如果跟達都係咁閪就真係898
仲諗住kai咁中意link up play
會比肥普tune到kane咁
點知轉個頭就賣走了
佢都愈踢愈頹 踢到少少生銹
當初個個j到傻
generation talent 屈屈不得志
潛力極高 但一直都未打出身價
有感覺佢去到其他玩開進攻足球既隊會好生
唔似要係車打柱躉玩燒味埋沒佢
睇怕沙拿kdb事件又要重演
咁樣打和賣出去 希望班director 係真係諗清楚
我諗比油爹就唔會比呢單deal發生
人面全非 成個歐聯冠軍陣容一年多d就散哂
所謂十年龍骨 到頭來都係要砍掉重練
一次過換哂成隊新人 冇左個種傳承 接力既感覺
呢鋪真係忒修斯之船
只能希望肥普同班director 帶到一番新氣象
下季夾好隊波 唔打得都至少好好睇睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞