[走kai了] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佢之後好似嬲鳩左車
由頭到尾都係局嚟,國米、黑鳩、經理人
盧狗罷操 一日罰1M
諗起條傻鳩唔去U21跟操就冇錢收
但係隻黑鬼自尊心咁強一定受唔住係U21
盧狗翻黎洗廁所算啦

個5 mil loan fee同射落海冇分別不如唔好要算
大軍去美國,佢留係Cobham打飛機啦
又係冇講價錢
托爸真係一餐飯上番神枱
如果清到哂mendy, 高列, 椰子
可能軌更在意係嗰300k人工
10m 都放啦屌
沙地佬出價唔會太低啦

連Koulibaly都出25-30
Ziyech應該有20
Mendy都有15
國米一下無左迪斯高同lkk都要迫住入人,市面有無咁多免簽/低價簽比佢揀,睇下佢之後會點玩
佢唔番嚟報到玩罷操,我哋係可以罰哂佢啲人工
真係要買龍門了
🚨🇸🇦 | 𝐀𝐆𝐑𝐄𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓: 𝐄𝐝𝐨𝐮𝐚𝐫𝐝 𝐌𝐞𝐧𝐝𝐲

Understand Edouard Mendy has agreed personal terms with Saudi side Al Ahli — here we go soon! 🔵🇸🇳

◉ Contract agreed until June 2026 — it’s three year deal for Mendy at Al Ahli as for Koulibaly at Al Hilal.

◉ Negotiations are at final stages for the goalkeeper to join Saudi league from Chelsea on permanent deal.

#cfc #chelsea #saudi #alahli #mendy #ucl #senegal #transfers #football #arabic #epl #herewego
沙特成為我地嘅堆填區,托爸買埋衛星球隊之後加埋堆填區真係無敵
叫佢返黎做文職賣飛
當時用買佢筆錢直轟落去Kane or 夏撚度都冇咁嬲…
U10得唔得
沙地爸爸
傳緊名狗隻balogun
但望落唔似會比錢買
乞米應該都係loan到人完約免費過去
班阿狗仲諗住收返40,50m
驚佢教壞人哋啲仔女。。。
傳緊阿狗隻balogun
但望落唔似會比錢買
乞米應該都係loan到人完約免費過去
班阿狗仲諗住收返40,50m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞