[走kai了] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佐仔身邊要個強壯同跑得嘅人幫手防先得

佢搭Xhaka真係麻麻
咁冇咁好防守都真既,但2個其實都唔同功用
風格唔同,可能返返德甲會好好多
Kai哥追達狗撚含
去阿狗既話係
雲拿上季番去好似都打唔番起
我地最鍾意摧毀的前鋒,係呢度踢完之後都唔會好
英超球隊真係祝福唔落
沙地做咩無啦啦搞足球
係咪拎嚟使黑錢
唔好再買d白人靚仔前鋒
黃潛果件應該岩用
有錢佬面子工程
可能見卡塔爾搞完世界盃
佢又想搞下
幫手接死貨就夠
就係chilly傷出

跟手隊波衰到而家
真係唔明班柒頭傷心啲乜
妓賣得過我地既就跟住有杯捧

我地賣過去就唔係自爆就跌watt
Kai除左J後生潛力同之前去妓既比都未夠班比
係普京
Florentino Pérez answering to Madrid fans confirms that Joselu will sign next week — deal is done, signed and sealed on loan with buy option clause. ⚪️🤝🏻

Real Madrid president also says that this is gonna be their last signing for this summer.
下年免簽kane同包皮
即係同包皮傾掂數癲撚到免簽隻未來球王
其實係
所以成日話d 阿狗獌狗成日話要拖到30/6
迫我地賤賣有d on9
賣比沙地同鏝可能都夠填
就算填唔到都冇所謂
下年條數做返好一樣冇問題
因為好似計3年定5年
清到auba 黑鳩 椰 kante 美隊 mm kai
呢到都起有有1.2m per week 人工
一年計都60m
再睇下cucu +9+ 賣唔賣得走
轉會費都起碼收到200m
根本唔會爆煲
佢歐聯表現係好過英超好多
唔覺得去阿狗會突然勁好多
車去親阿都冇咩好結果
收返買入價算係咁
搭好龍骨好似鏝咁
去南美買d 勁人黎養好過係到同佢磨
南美好多潛力年青人好似都有料
好過晒買咩hojlund 呢d 抬價抬到咩咁既一般料
去南美可能20m 就有呢d 質素
個厄瓜多爾新仔感覺買得幾好
係要快d 買間衛星球會練兵
咁咪即係佢見出名就買
根本冇諗過球員特性可以點配合同利用
同適唔適合車仔個陣
中場真係重災區,走埋加,就得番enzo 卓 卡?
3個人2個係正選料,真係仲要執多2件番黎
兩件 一件繡字決賽 一件full set歐聯冠軍章
恨鐵不成鋼
去阿狗係最接受唔到
單線執多1個可能都夠
睇下santos casadei pre season 踢成點
同埋西甲gabri 都傳緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞