UFC 討論區(36)- Triple C回歸

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢場超好睇,果年既年度最佳
竟係然係打170 肥仔
唔睇好子彈姐了

Shavkat排名之上唔肯同佢打
排名之下又有哂比賽
打肥仔攞名氣都可以理解

如果子彈姐輸埋呢場
我估佢會退休
但125係佢走後嘅發展應該會更吸引
有Grasso Blanchfield Santos Rose Fiorot
Fight night打belt 咁得意
可惜 母獅vs子彈3 打唔成就兩個都下坡/退休了
歲月不留人
其實可以打catch weight點解唔打埋先退
2020有一場Figueiredo vs. Benavidez 2都係fight night 打帶
我應該有睇過,但唔查資料真係唔記得
唔知搵邊個代替好 佢排名附近啲人都book哂/打左
Triple c 退撚埋
覺得唔會搵到人肯係292打
之後可能安排Chito vs Yan
fight night main or ufc 294
白狗死要推sugar上去,原本chito sugar 2幾正
上次chito就踢跛咗sugar TKO,係條傻閪死要話自己不敗
有香港女去咗OneFC打muay thai
https://youtu.be/5NyspdjdLzw?t=2577
想睇sugar sandman多啲
有135 Conor vs Tony嘅感覺

原來Yan拒絕咗Chito
話2024先復出
咁Chito應該打Munhoz
Yan vs Font/宋亞東
https://youtu.be/BuvghM01w-Y
希望唔好再俾人下架
john kavanagh其實有冇料到?感覺似呃飯食
Kevin Lee
又衰係斷頭台
今次仲要被秒
原來今場拉哥師弟TKO Guram
(Guram 曾經贏過Gamrot)
好似係 -1xxx dog
+ 1xxx
感覺德國/俄佬KO到strickland
當初仲話自己要打khabib
strickland真係好active
155 170 都一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞