UFC 討論區(36)- Triple C回歸

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

想睇哩場UFC300 main event
如果站立5050的話,計埋地面應該Ilia着數啲
見啲統計數字佢 win by submission都62%
加埋年齡同win streak momentum, 我估Ilia by submission
估下呢 2個打幾多磅Elon肥到成隻豬咁
推多次有興趣呢場嘅可以睇吓
體重可能冇限制
白狗點敢叫兩位億萬富豪減重脫水

唔減嘅話我估大約230 vs 185
Elon極速gas out
今晚ONE嘅第7場會有MMA World Heavyweight title 嘅統一戰由現任世界冠軍來自印度嘅Arjan Bhullar vs 暫時冠軍來自俄羅斯嘅Anatoly Malykhin
https://www.youtube.com/live/bMocL7IclXk?feature=share

估唔到Rose會以咁嘅方式回歸
升重打125 no. 2
睇嚟115得返Suarez可以夠偉麗打
仲以為有咩好嘢睇, 印佬被單方面屌打
啲泰仔就打得幾搏命

原來係佢對手miss weight
我都想睇呢場
印度佬攞完belt之後2年冇打
俄佬本身仲要係Light Heavyweight 冠軍
佢下個call up係kickboxing 嘅light Heavyweight champ
其實佢兩個真係要打點解要搵白狗
以佢兩個財力人力都可以自己搞到有聲有色
除非白狗都肯do it for charity, 不過我斷估白狗又唔會
咁唔搵最出名既UFC搞唔通搵PFL咩同埋要睇埋其他undercard,搵UFC可以砌到成個card都靚
rose 我唔覺得打到125 size issue
其實係
不過Fiorot好似冇地面 (冇睇過佢的比賽)
Rose都有啲機會打贏Fiorot
但覺得佢唔會夠Santos或Blanchfield 打
可能同Andrade一樣唔上唔落
有冇人會通宵睇佢如果呢場有KO可能下場就打大帝

俄狗係時候收皮,Russia 150 million
原本諗住今晚睇Taira嗰場就算
聽朝瞓醒睇replay
結果Taira嗰場因對手超重就取消
希望佢係下半年有得打ranked
Support
黐線呢場幾好睇有冇人睇緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞