UFC 討論區(36)- Triple C回歸

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我都覺點都係Charles 打,落地呢兩個真係唔係俄佬嗰班
白狗: Paddy my son
月尾打個傻閪belt 如果charles打唔到咪到佢地兩個其中
佢公認拳商極高啦
Max本身怪物級比佢完美gameplan KO唔在講
Alex Max 1 第一次見有人踢到Max跛咁
之後對唔同人都殺晒
所謂striking最多變unpreditable Yair又比大帝部到KO埋
justin撐到1 round 當佢贏
係294
https://www.youtube.com/watch?v=TuJW_i9VEJk
咁睇嚟白狗要再加錢
大帝隻手傷左都咁撚勁,真係好撚痴線
比個兩個傻閪打啦
次次都要就佢係中東打
tsaryukan
次次係中東打 啲王子比100萬美金鷹派備戰,點撚打啊
knee to the head
左hook to the body 再chin
Double leg
Gnp smash
呢個係三級跳式進步
同初初拎帶個陣比 完全兩個人
果然係我禿了也變強了

一拳超人
影帝 Leon就唔想打都比白狗焗到打
俄狗就一句邊日嚟abu dhabi就要人跟
投入程度應該未升到打islam level
點解俄佬咁鍾意留喺Abu dhabi?
因為大家都係伊斯蘭教
主場好食好住帝皇級待遇 又唔洗飛去就人時差
仲要油王科水備戰
佢之前斷骨都打到下老威5-0
大帝其中一樣令人佩服嘅地方係
每一場冠軍戰都有肉眼可見嘅進步
複利效應咁加埋
真係比初初拎帶勁唔只一個層次
所以冇人想係Abu dhabi打Islam
根本有齊天時地利人和
我諗Islam係嗰度升重打Leon先有啲懸念
大帝同Oliveira過去唔會夠打
tsaryukan傳緊打大流士
唔知有冇機會係Islam vs Leon
https://www.reddit.com/r/ufc/comments/14uq3xb/volk_finishes_yair/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1

大帝睇穿Yair出腳真心好癲唔退直接parry佢出拳,Yair錯判出腳,Alex左手擋腳,右手counter打到下巴應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞