[人生交差點]BMW M440i GC vs Jaguar F-pace D300

111 回覆
168 Like 25 Dislike
Hello 大家好

好多謝樓上所有巴絲嘅意見

我同老婆商量過之後 今日再去咗showroom睇同test drive 最後終於決定落訂 買返自己嘅心頭好喇

最後都冇揀到酒紅色而揀咗呢隻深灰色 小弟已經急不及待想快D收車喇

多謝哂大家寶貴嘅意見 好開心最後可以買到自己鍾意嘅野
恭喜巴打
Dravite Grey唔錯
多謝哂

咁啱showroom嗰架又係Dravit grey 我哋睇完都覺得幾靚 所以都係廢時揀冇實物仲要咁冒險嘅酒紅色

希望我老婆會鍾意佢多D
至緊要大家鐘意
有冇話幾時收車?Inventory or back order?
你帶佢坐下benz既同級車 佢見到內籠就鍾意架啦

到時你就唔洗揸SUV,不過就唔係寶馬囉
佢開始叫接受到喇

個sales話而家幫我哋落order 應該九至十月可以收車
其實…睇過了 大部分車廠我哋都睇過 最後先得岀呢兩架

個人覺得Benz個mon好厚 條邊又好粗 岀風位又奇奇怪怪咁 我同老婆都唔太鍾意
出風位似塊西
酒紅係指adventure red?
Aventurine Red Metallic
冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞