winka ig follow 正式清零

348 回覆
19 Like 493 Dislike
要威嘛 諗住靠痴個團拎資源出歌 自己就會紅
無班上弦人氣帶住 一踢佢出團 已經無能力靠自己生存 可以直接消失幕前
點解呢個人可以蠢成咁

當初pre拍拖嗰啲野講出黎已經柒,但比人反咪收下口最多扮下野解釋下其實只係表達得唔好咁咁咁咪算,過一排就冇人care架啦,又要出黎串人講多錯多,又做咁多小動作硬係駁啲無謂嘴

老實講條女樣已經冇乜,好彩比你入到女團亦somehow比人當左唱歌擔當,完全表現出因為冇修養同冇公關倒自己米既下場
Mon 得咁緊要 咁不如講聲你聽 你咁撚樣衰 又閪又仆街 不如快快手退出 唔好係到獻世
其實佢follow邊個unfollow邊個 關你撚事咩毒撚
Pin
Winkam真係好clam
話晒都叫first hon +phd
特登cap張private acc 嘅post 出黎又唔知想做乜
想話同marf 好老友
要玩private acc又要驚無人知 條女on9真係唔係扮
臭ash最唔掂喎
每一句每隻字都係bitch味極濃
臭西MK港女冇d氣質冇d家教
一開口就係得罪人 甚至唔撚開口都係得罪人
咁嘅撚樣夾埋個西公主性格
真係養唔熟
咁想比人知咪係public ac 出個一樣既po
張圖笑到仆街
又推
依條女越黎越黑人憎
d行為舉止…
搞成咁自己攞黎
快撚d收皮啦唔好累到其他人
老友到個親朋戚友private acc都冇俾marf follow
係 陳漢娜以前都係
其實比佢讀多幾年書都係咁上下
佢係咪好嬲嬲
幾時hide埋d相再出黑色story?
講真 藝人嚟講 佢真係幾醜樣 仲要係無死角咁醜 但醜唔係問題 只要默默耕耘 大家係會睇到你的好 但醜得嚟又不斷搞小動作攞曝光 只會令人更討厭
收皮啦搞咁多野博人注意
其實都唔係咁唱得
只係拍埋 viutv 其他女 / 星 4 D 女無個唱得
音一般準就收貨
達達星人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞