winka ig follow 正式清零

348 回覆
19 Like 493 Dislike
條友根本無話事權
如果佢可以堅持砌隊25 歳樓下
老果幾個另一團好似pixel 咁放養算
換走老果幾個 擺yoyo 阿妹果d 入去
即刻差好遠
識唱歌嘅應該得返芯駖+Day+Marf
Ivy So都可以訓練吓
Candy / Gao 唔好期望
近排男團少左連登仔追擊姐
發覺原來響連登好似winka咁既弱智都佔幾多

好地地講緊中學畢唔到業既Winka

但會拉埋中學畢左業既嘉盈黎講
本身8-1=0我絕對無唔中意佢
覺得佢係撐soching先會咁講姐

到pre拍拖 講佢ex嘅野講到over咗就開始反感
平時懶係文學講善良 一出口就現曬型
unfollow soching真心無腦

話自己開咗private ig都無用啦
咩人都唔follow就當自己專業音樂人?
多鳩餘
可唔可以檢討下自己d真性情其實係令人反感

上music panda
KB問如果有人問你how are you你會點答?
Winka : 我會答關你咩事
後尾佢先兜話如果熟嘅人先會答
痴撚線 個格衰到一個點
大部分都唔明 但ching似乎仲停留係屁馬美欺哥狗仲係疤個年代 都幾撚神奇
人地問how are you竟然會答關你咩事
唔只冇腦咁簡單 直頭人格有問題
呢條爛臭閪真係正宗有爺生無乸教
wing 本身就係垃圾
可以期待佢做到啲咩
冇睇,咁誇張真係撐唔落
條問題擺明比你攞分,咁答人都有
其實好簡單一個道理
連自己都管理唔好嘅人,點去管人
Wing自己個look頹撚到見到都唔開胃
睇下人地英皇金牌經理人Manny先
Wing 以前都撈演員,唔執下自己
女版林作
家下咪8-1=0囉
網民又唔鐘意
換winka 應該會怕影響事業而分左手了
邊會似soching 退出
其實依家隻臭雞有咩工開緊?團歌又無,出活動又無,廣告就更加無,日日浪費時間不如增值下自己仲好啦除非viutv 出好高老底
下, kb咁樣問佢⋯ 佢究竟有冇腦咁樣答人
小學雞
又樣衰 又無身材 格又閪
呢啲咁嘅人都上到位
乜撚嘢世界
Ching 0
香港係咁
真係屌曬上面啲話佢大波好身材啲毒撚老母咁撚平仲要樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞