winka ig follow 正式清零

348 回覆
19 Like 493 Dislike
So Ching(蘇芷晴)上月宣布離開COLLAR,並重新開班教跳舞,COLLAR成員8-1=7繼續發展;而近日就有網民發現與So Ching甚老友的前隊友Winka(陳泳伽),其IG竟然取消追蹤So Ching,即時引起熱議,有人批評她指「連門面功夫都懶得做」、「collar官方ig都冇unfollow soching。」

過往Winka的社交平台只追蹤有關COLLAR和自己fansclub賬戶,故有網民力撐取消關注前成員並無不妥:「佢係乜都unfollow,un淨collar成員喎」、「淨follow主要人員有咩問題」,未知Winka是否為平息風波,索性將追蹤名單清空,正式「歸零」。

其後Winka於TG群組跟fans說:「唔好嘈喇,唔好嘈喇!我0個Follow呀而家,大家唔使揣測咁多喇。」她又說:「我大IG依家清晒零,淨係想拎嚟做工作嘅嘢,我自己的確開咗個Private嘅IG,不過淨係俾親朋戚友Follow。」她還表示工作IG會繼續更新,歡迎大家隨時私訊她,又祝fans生活愉快、照顧好自己情緒。

==================================

==================================
#COLLAR #soching #winka #ig #清零 #田木集作 #touchwoodtv
有冇得pre unfollow
死閪婆最叻發爛渣 扮晒唔care咁
玩真性情其實冇問題
只可惜係外星人自己越搞越衰
退團啦屌你老母臭閪Winka
好撚MK
who fucking care about her
真係好撚樣衰
想知佢每日照鏡望住自己五官有咩感覺
本身覺得佢幾唱得 幾鍾意佢
但而家比人感覺無乜腦
佢幾時pre退團
冇啦 本身都好中意佢 但佢太假啦
佢真係好自為之啦
好real
怕撚咗你班撚樣
最初覺得佢性格最討好,點知越搞越唔掂,過咗龍
反正都係臭雞團,不如俾埋臭雞ASH加入
讀書少既Mk 妹
連登只係小眾
索性連collar 都unfollow
話鳩知佢啦~三線奀星
佢個外表點解都可以養成到咁港女格
ivy 唔係臭雞
尊重啦
玩撚完
本身對佢都無乜野
而家惹人討厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞