winka ig follow 正式清零

348 回覆
19 Like 493 Dislike
之後咪話自己咁係因為單身家庭大,冇乜人教佢咁就得
玩真性情前提係本身性格好
本身個人閪就無計
爭在未講粗口
本身都廢啦 團員離隊 唔係佢開記招 係班女出嚟做靶 成個會班女都唔知答啲乜
大佬呀 你幾時見
Ben Simon 唔練波離隊 走去問embiid 緊係問大河啦
尼波唔練波離隊 走去問美斯 緊係問光頭佬哥帥啦
我管你咩 大家都係隊友 人哋工作打波踢波 落場表現好唔好 賽前後訪問就問你姐 條友唔係度 唔係我管 緊係問管理層啦
咁有啲嘢唔可以下下都係用學歷來掛鉤嘅
有啲人都冇乜點讀書好早出嚟做嘢 但係其實佢哋就係因為係社會打滾耐左 其實待人接物都好好
係Winka個人無腦啫
D回應擺明就唔順
點解做藝人可以咁
佢條仔比人飛好彩啦
早d睇清
如果個Mon 跌落佢到
條8婆一定仲頭也不回啦
以前年代係 而家呢個年代好人好姐點會讀唔成書中學都畢業唔到九成九係輕度先會咁
冇上弦佢連Antony都屌打佢
做多左
嘉盈都唔讀好多書但感覺好似許賢咁講佢社會大學first hon
修為呢樣嘢唔一定中學大學畢業就好
能唔能夠喺待人接物方面好好吸收同學習係睇覺悟,學校唔一定會教
嘉盈 教育程度 中學畢業 (正常智商)
Winka 教育程度 中5 (弱智)
嘉盈聲大大都叫正常
花姐而家陰d陰d試水溫出返黎啦其實成個viu 由肥魯,花姐帶起個風氣d幕後大佬,經理人個個想上鏡接廣告多過做返自己份job,你見viu 起頭個期個d咩mike 導,agent k上鏡接廣告仲多過大部份佢地藝人,唔係viu 跌mon 同開關呢件事,可能遲下燈光大佬,清潔部大佬同場記都出黎接廣告
頭一年明明形象幾好 幾下比佢玩爛哂
Collar經理人唔唔識管人
隊野咁樣死得啦 累埋隊友
咁佢樣唔得歌唔得 唔賣呢d新聞點見報 遲d條阿婆底都比埋你睇
性格好就唔係真性情啦,玩真性情前提係樣靚波甜
一手好牌都打爛
爛牌更加唔洗旨意打得好
正想講
咁嘅樣簽到做歌手藝人
痴住Mirror人氣一出有咁多品牌捧
都唔感恩收下把口
唔識講嘢就靜啦
8-1=0柒到加01
成件事好撚肉酸
學子華講,做人無公關就食屎啦
醜人多八怪 硬係搞啲小動作搏出位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞