日文歌史上首次!YOASOBI《我推的孩子》OP曲創紀錄 登Billboard全球冠軍

316 回覆
621 Like 22 Dislike
今年adventure 同17都好好聽。可惜唔夠呢首人氣高
笑死, 好似個條發癲撞人黑狗咁, 行過都撞人
呢首唔似啦
唔好聽又未至於,不過呢首唔代表係最好聽嗰首
ハルジオン、怪物、たぶん、群青、夜に駆ける呢五首一定好聽過アイドル
成日有人用祝福同idol比…根本無得比ok?
祝福成首野都唔對題
英文版更正
依首係會愈聽愈上癮 同埋層次特別 聽一次就好有記憶 佢其他歌我覺得要聽幾次先認到
尹光世一
同意
セブンティーン真係唔錯
首唱好正喎無論係曲詞編監都好好又有突破性又有風格
係咁話唔算好聽嗰啲係咪搞錯咗啲咩
榜行榜不嬲都係排人氣同影響力,唔係排好唔好聽高唔高汁
真,adventure同 17都好好聽
其實成件事好符合連登
成日話Yoasobi 首首歌差唔多
真係作到首特別啲風格而又紅到
又死話唔好聽

呢首勁易入腦, 編曲勁有心思, 好易就記到Melody, 同埋節奏轉換, 唱腔轉換都好正,
喺我心目中同夜に駆ける齊名
Yoasobi 其他名曲都好正, 不過排名都後過呢兩首
乜鬼祝福更加唔入流啦
係 睇下香港排行榜10個有8個都係鏡就知
首歌最近演唱會live
加埋你呢個回覆先最連登
本身覺得Yoasobi開始悶,嚟嚟去去都係咁,到idol一出聽下,玩咁多花臣玩得咁正睇吓live 版,正到仆街
少數大於多數
Billboard全球單曲榜」(美國除外)

世界上得美國同日本係公認最大音樂市場 稱霸唔到美國傍單都可以拎黎打飛機
同感

第一次聽嘅時候第一下就係唸Yoasobi嘅歌終於有新嘅突破,好感動
光B世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞