Bitcoin / Crypto 集中討論區 (486)#幣安CZ違反證券法!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢愈係打官司, 媒體愈係會教人係咩黎
唔同之前, 打仗就解決倒美元霸權問題
有8頁staking 等到九月三十日先係幣安unstak哂
轉左少部份去onekey
今次除左政府打壓, 仲要係香港政府突然開放到咁既柒樣, 所以更加要加快轉入defi
值得信既政府打壓, 唔柒信既政府話開放
但其實仲白痴,香港(支共)呢邊打鑼打鼓咁要搞WEB3
SEC仲倒行逆施咁反crypto,咪即係推曬啲錢同人走
佢根本唔介意, 係 deepstate 眼中, 無野比美元霸權重要
基本唔洗諗侵返黎會開放, 美元霸權係穩定美國根源, 一定會打壓到底
但crypto同BTC其實係世界通行 look at Dubai
今次就係中俄咖哩中東南亞同垃圾國都用, 呢鍋美國佬應該真驚
但btc仲用緊美元計價, 如果比石油幣黃金幣天然氣幣呢類通行左咁就搞笑
上番27000先
新手想入btc 或eth, 請問啱唔啱時候?
27000 要SHORT 10粒
無知一問,喺加拿大用kraken 第一次買,唔想用credit card想直接deposit,但係冇得用Interac , 咁可以點做?
關鍵互換區,攻唔返上去就要落2.4皮

告binance就插,告coinbase就升,公平咩
打緊仗喎
你想出分力搏crypto打贏既話咪ok
一粒都唔賣
此誠危急存亡之夏
幣圈大佬托緊市
對手係美國財團
另類宣傳
香港開得嗰少少
開咗永續合約先好信佢
OP跌下跌下
市值已經升到50大
永續合約真係純FOR炒賣用
真正發展blockchain搞web3,開現貨買賣俾人合法用fiat換crypto已夠
點解SEC吹到咁大

但係Bitcoin升緊4%
因為真係禁唔倒
除非無哂internet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞