Bitcoin / Crypto 集中討論區 (486)#幣安CZ違反證券法!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
26100 short
kucoin 喺幣圈都算耐,但佢個路線似 gate.io 咁,主打細幣
你想炒細幣可以試下
但大幣就用返 binance 啦
gme坑殺散戶都無人要上身
有咩料到 香港第一日開通市場
keep住低迷 美國一禁插廿幾十幾
美國佬本身炒股都有限制
美國市場只係比外國人炒價
咁貴?
我賣$50蚊包料加手工
不銹鋼板一塊+幫你揼埋d字
PM我
咁都仲要收50
抵你揼成隻傻閪咁
你花時間揼不如研究下幣市好過
你唔買大把人買
個議員應該好重貨
幣安反擊!6/12 幣安律師訴狀抵抗凍結,反對SEC要求的臨時禁止令
https://abmedia.io/binance-against-sec-temporary-restraining-orders
CZ 反擊戰
當極權政府擁抱去中心化的 ETH ...
睇嚟支那經濟真係好唔掂
https://twitter.com/EleanorTerrett/status/1668557244206653444
SEC: Come in and register. The laws are clear and always have been.

Also SEC: "The less detail, the better. Hinman's new test goes beyond the typical Howey analysis.”
升返哂 無事 入貨
笑死,比昨日既我打倒就改口
比特仔呢下假跌真升真係好靚
又要升過 真係好能癲
美國佬用worldcoin對抗BTC ETH
所以中國支持BTC ETH ?
有無人睇得明uniswap v4
呢獲真係唔撐你
依家升都係假升
不過好多人都仲有期望,即係仲有排啲跌
塔單問埋
有冇人睇得明polygon 2.0
https://twitter.com/0xPolygonLabs/status/1668312616459030528
簡單D講係用ZK TECH黎做到無限擴展
想問下
幣安而家係咪唔比出金?
頭先想將現貨轉去資金帳戶
佢話我未夠儲值額😨
我轉到WO
你試下埋黎 過黎醒你2巴
屌你老味又嚇9人我求其拎幾粒ALT轉嚟轉去都無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞