其實香港點解收咁多巴基躝坦

230 回覆
94 Like 237 Dislike
如果斬人白卡佬同南亞狗

2揀1

我寧願揀白卡佬
印 錫克教。 巴基信伊斯蘭教
你果間係公司定社團呀
我而家喺問你 係一個問題
唔係話等於
你邏輯思維已經有問題
一句講晒你屋企收咗幾多件?冇半打就收撚皮啦偽善撚
又唔好咁講,好多時巴基斯坦人啲行為品格仲好過好多香港人,睇人嘅啫
飛開車果班仲好笑,唔明點解仲有班左膠撐
其實英國點解收咁多垃圾黃絲
問超雄
關我L事
某啲連登仔話 你又當晒全部
你都上連登 不如話你當年都支持巴基?
on99
以前越南難民營好似好難管,啲越南佬好兇狠
巴基同印度兩個國家嚟喎
咱们和巴铁的中巴友谊恒久长存

Racist同時問英國racist嚴唔嚴重
收嗲啦蝻啞狗
連登仔世界觀不嬲係咁
外國收緊移民政策就唔得
香港收緊移民政策就OK
外國racist就唔得
香港racist就OK
如果只係睇佢哋用咩手段而唔睇背景同原因, 咁其實你係忽略咗政府喺呢個情況上嘅角色同責任。

其實同當初成班後生喺反送中武力升級, 班藍絲廢老一樣都係只睇你用咗暴力而不理會你背景同原因, 就已經落判斷認為後生仔做錯, 而事實又係咪咁? 班藍絲咪就係忽略咗政府嘅角色無負上佢哋應有嘅責任, 但反而走咗去奶共

一個社群喺社會上「有問題」, 係咪應該諗吓有咩原因導致呢啲問題??

正如社會上好多乞兒, 係咪應該諗吓係邊個令到社會有咁多乞衣? 周星馳套武狀元蘇乞兒入面, 結尾周星馳對住皇帝講:「丐幫有幾多乞兒唔係由我決定, 而係由你決定。如果你真係英明神武, 令到我哋國泰民安, 揾鬼得閒做乞兒咩?」

係, 一啲族群佢哋會犯法、會有暴力事件, 斬人犯法通通有佢哋走唔甩, 咁點解佢哋需要呢個手段? 如果社會上有手段畀佢哋正常過日子, 佢哋仲會選擇啲咁高危嘅方法去求生? 唔通真係貪刺激咩
十分嚴重,不列顛政府協助巴基斯坦人強姦英格蘭女童,受害人數保守估計上千

https://youtu.be/VAGk2mvgBEk
唔夠人 要學老美輸入移民
咁啲基層工邊個返?
困埋班黃屍
勞動力人口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞