[InSomnia]Dreamcatcher討論區(31) - 狂賀BONVOYAGE 一路順風 入榜及連續兩冠

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
聽晒,應該都係聽上隻多過今隻
希望今次香港唔好唱咁多首新歌
希望有De javu同odd eye
講左咁耐
其OOTD點解
有冇人有音源排名
媽的貢丸
Outfit of the day
我已經同呢隻專和解
除左WE ARE YOUNG麻麻其他都OK
我比較喜歡bonvoyage 裕賢一行出嚟 ootd好少少無記憶點/無爆點

Rising之前聽嗰幾秒已經知我會鐘意多過OOTD
聽翻成首的確係 勁能正 不過其他未聽
we are young 我覺得ok
係D詞有D尷,係咁we are young
「(開始)資深女團成員內心嘅哀嚎」
we are young young young ,但下年30了
岩岩聽埋 rising> we are young >shatter>OOTD

係首OOTD爭咁啲 但佢未入副歌其實幾好聽 一開始Ootd this my fashion shut up no more question搞不掂
我都覺得ootd一開頭嗰句有啲怪
希望呢句同祉攸第一句ootd會好似vision咁越聽越順
我希望loop半個月隻專,可以好似《Vision》咁聽慣番 
vision一開又勁鐘意喎 好能型!
我聽左一陣已經接受左,覺得唔差
vision個時主要係句V唇要聽慣
bon voyage 就真係一聽就覺得正唔洗習慣
Rising咪sahara啲朋友
剩係shatter夠駛
其他唱翻舊 唔該
V唇嗰個位聽左好耐先慣
啱啱見到都想講個衰妹 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞