[InSomnia]Dreamcatcher討論區(31) - 狂賀BONVOYAGE 一路順風 入榜及連續兩冠

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
我見clockenflap 有唔少人極端做法係十二點一開就入場企前面企到八點郁都唔郁當然會讓嘅人都唔少啦唔想後悔最好唔好太準時先到
通常我自己會至少早一兩粒因為慎防佢無啦啦有goods 開賣同想視察下情況
到底搞乜鳩 
應該比盡得30分鐘 半價就去啦
leo係乜水
6至10半,得3個單位,起碼都有一個鐘嘛 
我估8點開始啦
唔撚係牙
唔只3個啦 update左有chungha同 jessi
仆街了
你邊度睇到有呢個「真更新」,我睇售票同官方fb都無講過真係有請夏同Jessi。
你又唔洗咁既
之前係確實見到有寫 邊度寫就唔記得

而家睇返冇可能撞左行程 或者 之前係早左公佈囉
不過其實一早人地ig都寫左唔只三組人咁少
愈嚟愈多星 真係驚買唔到飛
BI 同 DC撐到頭2個鐘
個LEO都撐唔到第三個鐘 冇咩人識咁
所以應該都一定唔只三個
你第一張Cap圖之前都有人喺gp share過,但係啲非官方平台講嘅。至於你Cap嘅第二張圖「夠唔夠」嚟暗示會加人,咁佢之後嗰段都有講「首日音樂演出陣容現已公布」,即係講完𠻹 
都正路 有乜理由買完飛先知有邊個唱
我都希望dc唱得耐啲
但三隊唔知係咪真係玩得哂4個半鐘
一陣好似上面啲巴絲咁講8點先開始 諗起都攰
東琴日先係fromm話表演時間應該唔會太短喎
全裸待機
唔知啦 我上次去竹園 5點半入場 8點唱到12點
報道話係全員惡人回歸,即係今次係「World VS Villains (DC)」嗎 

https://n.news.naver.com/entertain/article/437/0000365376
大家買zone1 定zone2?
Signal嗰邊買zone1。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞