[InSomnia]Dreamcatcher討論區(31) - 狂賀BONVOYAGE 一路順風 入榜及連續兩冠

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
都似,但對眼怪怪哋,同埋點解頭紗會起狍牙 
對眼真係怪怪地,至於個頭紗應該係因為AI換個臉要對埋佢附近D地方,所以好多位都係起晒格再fix返,變左怪怪地
亞巡係都市傳說
Dcc俾狗屌
美國歐洲美國北美
唉屌,真係心鳩淡,我對班女嘅疼錫,就係俾DCC嘅19安排對沖咗部份 
則係其實最近comeback 亞洲嗰邊都多翻啲人留意
然後而家又飛撚咗去北美 多謝DCC
你估亞洲真係咁多fans仲可以keep住為愛發電咩
出n個luckydraw略水 略完一個屈尾十又去翻美巡
DCC:歐洲、美洲好揾呀,我哋繼續Concert!咩話,Asia tour?每年10月搞次首爾站咪Asia囉 
幾個月美巡一次 都冇撚哂新鮮感啦
點解唔去下亞洲?台灣日本都好呀
DCC真係冇腦 就黎想脫飯
其實上次出完新Fans Song未感動完,又話歐美巡已經呆撚柒咗。DCC真係吔屎啦 
dcc我屌你老母
dcc幾時先識醒
第時走哂亞洲飯唔好問點解
「乜亞洲有飯㗎咩?咦,唔係,咩係亞洲?」
佢地睇到唔想睇,我地就無得睇,公平咩公平咩
亞巡呢
dcc 眼中 : 北美 = 美國
下次買一隻專表下心意算啦 咩打榜刷view抽線上算啦好嘛大家 唔行動下佢哋眼中真係得歐美
佢哋係海外紅 唔係真係隔住海嗰種先叫海外 dcc 真係唔知啲一位係邊個畀佢哋
其實今次本身都話嬲咗唔幫刷榜㗎啦,真係嚟到嗰陣又心痛班女咋嘛。而家就係睇吓我哋班港森,乃至亞森對班女嘅愛,可以俾DCC嘅戇鳩對沖淨幾多 
一張都唔買 用銷售數字證明比dcc睇咩人會買album多
其實寫封陳情書俾班女好無?就算話衰嘅係DCC班戇鳩,班女做唔做到嘢,都有資格同需要知道,而家呢啲安排令到好多森失望,甚至離開——講緊嘅係成日Facetime簽售嘅港森都嬲到話會脫粉 
繼續等
亞巡應該搞緊
馬尼拉就是成功的例子
我嬲,但暫時會繼續鍾意班女,陳情書其實都係因為鍾意佢哋先有呢個諗法 

Between
秀雅正正子 
https://youtu.be/6YQC2npp-Pw
十年冇追韓團
想知宜家香港邊到可以買到dreamcatcher週邊海報?
並沒有。
真,don't FF too much
我諗係馬尼拉有比錢先搞
唔比錢wfc亞洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞