幾時開始樓主呢個詞深入民心?

217 回覆
31 Like 386 Dislike
答我未啊 點解尋日fa cup決賽要補多兩分鐘啊
台灣好似比大陸仲早用, 以前ICQ年代我好中意去台灣論壇, 仲識左好多台灣人, 當時佢地已經叫樓主.
佢唔敢回應啦,佢五毛來,用埋頂流呢啲 term
表達得唔好, 指緊666牛b係重
「樓主」呢d就冇所謂
好心你學撚下人啦,人地真係搵曬資料先講
唔似你成日9up,柒左又死撐又唔撚認,性格態度又撚差
吉村春袋子真係連登寄生蟲黎
去到咩台柒到咩台
柒完就去其他台寄生之前後又柒又轉台又寄生
最撚慘係條撚樣語氣以為自己好醒去串柒人,點知成日俾人踢爆佢自己柒左
之後又唔覆post扮無事
分享少少,吉邨成40歲人,自細係條死肥仔,之前身體有問題差少少暈低,又有扁平足,再加上本身應該有亞氏保加症唔可以接受到唔同意見,自細已經唔太受歡迎
大個左就自然無乜朋友
所以上連登對佢黎講真係好緊要,每一個正評對佢黎講都係一點一滴既支持,佢見到個正評,咪會開心囉
所以大家見到佢既post佢既留言,咪當好心俾個正評,當做下善事去氹下個精神病人
吉子呢條柒頭咁既料
嚴重智障都未必收佢啦
2002年我都做過某論壇板主 , 樓主一詞03年已經出現
以前Mini唔係叫開「你你我我」噉咋咩
我入得返呀
但係搵唔到你講嘅叫法
唔好迫撚死吉狗
照你所講,就算唔係香港發源都一定唔會係支那嗰陣d支那人都唔識上網
果陣已經有天涯
大陸係bt年代先發展得快
(2022-2023)吉邨春袋子笨柒收集區
https://lih.kg/bxfFHRU
版主係個討論區子版既管理人員

吉邨前腰狗就肯定係支那人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞