荷里活廣場死者母親感悲憤:「你拎住白卡就可以咁?」

597 回覆
2023 Like 29 Dislike
佢買刀果時仲係正常人黎喎, 殺人果陣就唔正常,殺完人叫社會俾多啲關心佢地。 等佢地融入社會,每一次有白卡殺人都係咁。
白卡都可以揸車香港痴撚線
佢話腦入面有把聲叫佢去買把刀殺人咁已經係屈機
白卡成個人就得返器官同血有返少少利用價值
殺手係中國人
喺連登講真話
係公務員舊制就可以,啲野都係新制同合約工做
都要返工有錢買game
殺人,弱智都做到
因為智障,扮慘打甩都見過

屈我啦,屈我啦,我無問題架

智障人士都可以係白卡
起滅絕營殺港奴就會
無錯 👍🏻
白卡 綜援 公屋
渣車撞死人

幾乎係最小代價殺人
你見Joker不斷係Arkham Asylum出出入入就知道吹佢唔脹
傷殘
警察/天龍人 大個白卡
拎住張白卡 行入是但一間餐廳食飯都可以唔洗比錢
只怕會有更多模仿犯照跟, 咁就仆街.
幾時再佢殺人?? 屌你老母/
隔籬嗰個post又話拍緊拖見埋家長 呢個post個阿媽又話唔識個同行女子 咁即係點?
應該日日同佢打無反抗針至死為止, 係唔係咁做開? 青山好似唔講得.
喺香港真係白色就大晒
香港d人淨係識笑精神病同情緒問題 好多都係累積出黎搞到咁 公司學校完全冇支援措施全部係排斥 政府又得口號式宣傳更本冇人重視問題 人地英國就真係勁多support, 一有情緒問題周圍爭住support你, 仲要你係康復者報某d工一定要比interview你, 見你個條友仲要唔知你有過情緒問題 唔會有歧視機會, 由 diagnosis > treamtment / therapy > recover 重投社會 成條train做得好好, 個個step都勁多人幫你, 搵工有人幫你寫埋CV咁濟。
獨女

方媽同01講話仲有個細妹

「方媽媽向《香港01》表示,方曉彤有一個妹妹,而方曉彤早前已搬離彩虹邨寓所,與友人同住,平日十分孝順,每月會給予數千元家用,她指並不知道女兒有拍拖。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞