電丸科技AK 赴美遭拒,宣布YT禁台灣觀眾收看:國家統一是底線

276 回覆
35 Like 148 Dislike
唔...
如果睇番泛民嗰啲人都係嘅
以為佢哋「反共」就係好人
以為佢哋知道支那嘅壞
基於同理心應該會明點解啲人要遠離支那
但原來唔係,一講到國族呢啲又會唔見哂
極端民族主義>>>>>>>民主制度
呢條傻仔喺支乎嗰邊都係畀人屌柒
國家唔比翻牆用YouTube
簽證官英明啊
YT大陸唔比上, 佢又BAN埋台灣...
搵誰個睇?
搵返個香港澳門朋友同佢講應該用香港澳門護照簽證
好快佢就要block撚哂全世界
其實b站班友係會搬片去youtube打華人市場

但唔會回應政見

依家咁搞一搞,國家玩整冶

條友會唔會俾人出江湖姦殺令
冇咗留言嘅,有咩動機?
佢正路應該繼續讓火燒落去
國家英雄嚟嫁喎
講d 野全部前後矛盾
又這自己唔講政治 但又一個中國既原則
人地本身就認自己係中國 不過係中華民國Republic of China 而唔係The People's Republic of China
永遠一副老爺心態 暴發戶心理
咩人會睇呢 d 頻道?
bilibili好多人出片笑佢
好想封埋極客灣

最好全部死返bilibili
3天前他因赴美簽證遭到拒絕,所以在YouTube上開啟直播

應該抵制美帝公司youtube
明顯係自己private曬d片 避風頭冷處理
同埋佢不嬲好自豪自己攞正牌玩youtube 話b站用戶水平低 無錢賺
sell自己真性情 以前都成日破防屌政治野 不過個陣少人睇 做大已經收斂咗 呢次無啦啦玻璃心應該真係好唔gur無得去睇apple 佢vr apple忠實信徒黎
宜家可以死返去同b站細蚊仔玩沙利申資深觀衆已unsub 條友it方面有創見有人脈 以前自己filter走d粉紅信息 不過近一年已經回塘 走咗大半team人又無output
其實同意台仔水平一樣低 媒體又垃圾 不過佢繼續下探
中國用得YT?
自稱有拎permit
台仔差極都好過香港班讀稿員
尤其近年突然冒起嗰幾個港女
完全睇得出係收人錢讀稿無靈魂咁
個幾個睇啲片嘅comment知咩事

而家佢兩面不討好
兩邊都俾人笑
今日條友B站鎖埋彈幕同埋評論
要佢審批完精選咗出嚟 先可以顯示
幾年前達哥最紅個期俾人屌唔夠黃,
一句都唔敢屌,即刻潛左半年水等過氣,復出至今已經大不如前

依家條傻B玩删留言,pr 已經失敗
之後仲敢出片只會俾人屌唔夠紅
直到永遠
中間個太陽有細字寫China
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞