電丸科技AK 赴美遭拒,宣布YT禁台灣觀眾收看:國家統一是底線

276 回覆
35 Like 148 Dislike
中共官二代係未普遍自視高人一等 覺得大部分同胞都係低端人口 生活低賤
點解呢條友講嘢咁鍾意中英夾雜 係未覺得自己識幾句英文就好高級
破乜撚野防
呢件10成10粉蛆啦正常最多係避而不談點會公開屌柒觀眾
果日睇youtube 禁左入去睇佢點比人拒簽
有幸睇到佢live
睇返啲留言其實好普通
個野其實只係想講台灣護照去美國免簽
根本就無講乜政治野
佢自己無啦啦玻璃心爆發
應該係去唔到美國好撚嬲
有人計過佢channel年收入700幾萬
依家應該比國家和諧左 縮返入牆做佢嘅中國人
真係好ON9
同香港台灣比咪好睇囉
同外國channel比,技術同內容跟本只係小學級

事實係,即使係香港同澳門,都同佢手上果本護照唔一樣
點解佢有得用youtube?
中國境內唔係ban 咗?
咁大個美國承認都唔認清事實
點解會block 香港ip?
唔係應該block 外國咩?
一個中國原則係china= people of republic of china
taiwai=taiwai
但係咁多片有b站水印,我覺得唔多似佢本人

正常佢自己有Backup 🌝可以上載啲原片
佢識講台灣係中華文國, 只係個名唔係台灣
即係"中國", 人地唔會話"中華人民共和國"
https://youtu.be/1GxU87VQkRI

真心話用外語講真心啲
咁快復活
點衡量個標準
香港都早過共產黨幾十年啦
接軌支那囉
係我就直接閂comment算 反正一定俾台仔灌爆 仲要人工篩選 不過it9應該寫個program sort晒佢再flag 佢咁巴閉問微博微信拎個黎用下囉
你国家禁youtube ,你咁爰国做咩要用
笑美國人當台灣人係狗,係,可能美國都係利用台灣,但美國人對狗唔錯喎,睇啲軍犬退役又列隊致敬又有勳章,仲有動物警察保護動物
相反某国當你係人會唔會係人礦呢,咁多年折騰你哋居然當自己係人,啱啱封城封關幾年死幾多人咁快唔記得咗
人哋了解中国叻過你,你哋有幾廿年空白歷史提都唔敢提
佢算唔算分裂中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞