電丸科技AK 赴美遭拒,宣布YT禁台灣觀眾收看:國家統一是底線

276 回覆
35 Like 148 Dislike
唔向台仔爆反轉頭嘅話,又會俾黨整頓
係啊, 改到個啲咩1000萬SUB嘅“UP主”都維持生活都十分艱難
老實講所有來自大陸嘅YOUTUBER(不論咩類型)嘅政治立場其實觀眾或多或少都心照不宣㗎啦
比人講幾句就自己揭開遮羞布真係好醜怪
聽佢講野應該住緊大陸,咁敢言唔怕俾公安請飲茶?
咪係
依家係個仔屌返老豆轉頭
仲用youtube

咁有屈氣咪撚用啦
咩係屈氣
搵錢是底線 咁有guts叫中國去9打俄羅斯
被美國佬屈機囉

惡意報道
你係youtube 上片果陣有得set 邊個國家睇到邊個國家唔俾睇

呢條傻鳩真係唔記得咗自己點解會係 YouTube 紅
唔做戲罵幾句買係中國生存

真正愛國既人點會用youtube
大陸狗永遠都係叫人「多去讀書,多去了解自己的文化背景和歷史,別在國際社會上暴露你的無知」。

之後揸住本得佢哋14億人讀改到錯曬嘅馬克恩辨證法係到柒
B站依家有閪錢俾咩

所以咪個個去曬YouTube

遲多幾年再冇錢啲可能要扮嘢奶台添啊
佢拍啲片係OK嘅 提材新同有啲料到
好似佢之前係外國開公司蝕晒啲錢債幾百萬
最後先係YOUTUBE彈返起
依家開始賺返啲錢又開始囂張
成日講埋晒啲大中華膠野
頂唔順就冇再睇佢
佢講過北京有班網軍可以合法上youtube 做外宣
依家懷疑佢背後有人科水出黎youtube 周圍咬人
明明台灣護照都寫住TAIWAN,呢條友真係好柒
「電丸科技AK」解釋,3天前他因赴美簽證遭到拒絕,所以在YouTube上開啟直播,想聊一下這件事,其中有一位台灣觀眾說「換台灣護照可以免簽」,讓自己氣炸破口大罵

陰公豬囉,仲要畀免簽可以赴美嘅台仔寸
中國可以用 youtube 咩?
講呢句嘢鬧人嘅人,十之八九,都係唔讀書
條傻閪上youtube有冇犯法
翻牆用YouTube?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞