電丸科技AK 赴美遭拒,宣布YT禁台灣觀眾收看:國家統一是底線

276 回覆
35 Like 148 Dislike
傻鳩以為台仔唔識出征 加埋班支那人講風涼話俾人灌爆b站
最錯得罪台灣d 19媒體 一同你發大件事全世界都知
火上加油完鳩縮轉private仲on9 真係0 pr係可惜個400k sub youtube channel不過條友R到幾支水喉都似變返業餘拍片
睇嚟已經開始連累做國企副總經理嘅屋企人
以前已經試過俾個新腥港人起底騷擾佢 俾佢po出黎屌不過香港人零尊wfc
依家老大哥打烏雞搞唔掂
國家已經收緊d武統言論
條友依家吸hate, 唔祭你旗祭邊個
以前社工庫 宜家應該有d新工具
台灣唔係一個獨立國家咩,小學生應該都知(支那學生除外)
激兩激爆血管
如果佢知道
中國澳門人渣葡國passport 直接電子簽
中國香港人渣bno見移民官,極少reject

會否爆多2獲
其實我有啲可憐佢,生存模式啟動,唔係咁隨時畀人出征事少,拉人封艇事大。
https://www.youtube.com/@Akilagame/featured
隻小粉紅開左個新channel 搬哂D片過去
佢可唔可以講下有咩歷史認知比大家學下野
lm
有水印應該人哋幫佢開
leonard以前已經同佢打過口水仗
https://www.youtube.com/watch?v=fOFn75kqOCg
完全比佢講中哂 睇得好透
其實佢先係最睇唔起自己D支那兄弟 搞到佢比美國佬拒簽
當有台仔串到應一應又無辦法反駁就惱羞成怒
三個鐘前 upload 嘅片咁快有成二千幾個留言
支那乜撚都實名制,只要抽絲剝繭起到少少野就連鎖式起撚哂
好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞