【殺破狼】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXV

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
除非果個fd喺球場有chemistry
eg kane&son
先有機會選擇踢同一隊波
珍,美欺同牙路都好frd
但都做唔到隊友
準備去猶長哭song
Youtube條片得Saliba有出鏡
沙哥最後一戰
白t最後一戰
咁啱兩個都要走真係會斟下一齊跳
告別
根本就要一個good balance喇
皇馬呢幾年又老將hold住中場 又有後生爆得既係兩翼
鏝都係KDB 根 兩件差唔多30 又有夏撚Foden 後生
以老帶幼最好
賣個好價錢
迪布尼咁25
咪玩啦老友
飯=姜濤 MM=連登兒子Anthony
買咗飯咪可以賤價買埋MM囉,佢自己會追撚含
邊有人買個下弦去氹個皇牌加盟
牙猛走到咩
軌開緊70m 連水魚獌都唔想比
軌keep住strong hold就hold到下年完約算啦
me too 已到London
你見佢點25車路士就知養唔熟
阿迪達煞科戰前發感言 球迷爆喊

【Now Sports】高踞英超之巔248天的阿仙奴最終被曼城後來居上,阿迪達在煞科日賽前發表感言,多謝球迷支持與及球會上下的努力。失落英超錦標、難免失望的阿迪達(Mikel Arteta),大談他眼中今季阿仙奴的奮鬥:「我熟悉的阿仙奴回來了,一些久違的感受重新出現,球會上下都很團結。很想感謝大家,謝謝球員以熱情及決心迎接球季的挑戰,看到每位球員的操練,就可以感受到他們為球會所付出的努力。」

他亦有感謝球迷:「謝謝阿仙奴在世界各地的支持者。沒有你們,球隊做再多的事情都沒有意義。你們就是球會的動力來源,為我們的比賽注入生命力,與球員的互動中促使我們進一步追求卓越。所以我們要好好支持隊友,連繫我們每個舉措、每場勝利、甚至每次觸球。現在我們會著重眼前的工作,保持這種心情繼續前進,這才是阿仙奴。」

有球迷說看到阿迪達的說話,忍不住哭了起來。其他球迷則說:「誰在切洋蔥了?」、「這真的非常真誠,我太激動了...」、「這個人改變了球隊,就像雲加當年所做的事。今季我們可以自豪地說,以前的阿仙奴已經回來了。」

相關片段:
https://twitter.com/Arsenal/status/1662730431848931330

車狗囉 200k比隻unproven烏蘭克狗
摩佬真係癲
如果當年keep到沙拿 KDB係車
依家點會搞成咁
以佢2個既身價 邊間球會可以同時開 開完差唔多唔洗買其他位
自己去?唔見佢老婆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞