【殺破狼】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXV

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
正正經經買個右閘好過

卡斯度係中場架喇
唔係佢都拎唔到FA CUP。
Barcelona will receive around €60M for winning La Liga. The money will be divided in 5 seasons and is divided into 35% in 23/24, 20% in 24/25 and 15% in the following 3 seasons.

[Via: MARCA]

呢單仲好笑,我唔信佢地出到100m
沙哥接班人何妖!
何妖!
Welcome Nacho
Welcome Nacho
條能樣燈足我地成季
不過今次升上英超後,或者有機會簽到明星球員,盧頓領隊羅拔艾華斯賽後更講笑:「聽聞尼馬可以簽到?」

人哋都簽尼馬了
真係越嚟越唔想要zubi
佢護波一般,而且需要空位俾佢傳波,一俾人迫就會好容易失誤,同埋佢身體質素真係好差,對疤嗰場就睇得出。
同埋大家對佢嘅印象就係佢傳波好,但係其實都好一般,33場西甲17個key passes,3個助攻。
佢防守主要係靠positioning。攞返佢對疤果場嚟睇,8次ground duels贏2次,possession lost:5,error leads to goal:1,仲要俾人過咗3次根本就係突破口
除非真係冇其他人選,如果唔係真係唔想要佢
free c8 重金飯 mc右閘 唯一出路
贏緊出何妖轉下圈拖下時間可能ok
轉圈呢講呢隊應該冇人好過佢
邊度抄
佢自己都唔想黎
佢放炸彈炸死自己友係咁俾醫院波
Hupu+個人分析。
你勁懂球cls
你唔迷?
佢反度六犬之一
你一打六 頂唔頂得順
講到你唔迷咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞