【殺破狼】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXV

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
多數最尾一場主場冇壓力踢會大炒俾假希望
諗起上年好似都係炒鳩人但係都係冇歐聯
📢 Edu: “Saying that Arsenal ‘bottled’ is a word I wouldn’t use. Nobody expected us to fight for the title, yet we did. In the past, we celebrated finishing 4th or 3rd. Today, we are frustrated with second. This is a change of mentality.”

https://www.espn.com.br/futebol/arsenal/artigo/_/id/12109519/arsenal-pipocou-edu-gaspar-responde-explica-queda-exalta-temporada-a-gente-comemorava-quarto-lugar
課水啦屌你
聯賽最後一場主場, d球員通常帶埋屋企人完場出黎慶祝下, 答謝下班球迷, 應該唔會輸埋咁柒呱, 對面又唔係強隊又唔洗護級
睇完琴晚場緬因斯,再望望阿仙奴既頹勢。
唔敢講了
你個名勁高質
下季客出左未?件主好柒

今季兩套客都好撚屈機
其實我覺得佢好過飯

唔知點解飯個名好似響咁多
當年感覺要佢打後左一格 唔太適應
今晚有冇假阿唔睇阿狗
唔好笑人啦
今晚小注阿仙奴-1.5讓球穩唔穩 驚贏得一球
因為英撚
今晚輸鬼左佢
嚇到高生暑假課500m
想贏返張波飛錢
你當課金俾伊狗開飯
19000 坦話要兩至三季先可以competitive for 英超冠軍

達子係咪算係咁

收到風
今晚完場後沙哥會繞場行一周接受球迷鼓掌

然後沙哥會係球員通道,拖住干沙度出場
宣佈MC係佢接班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞