Konami: Metal Gear Solid 3 remake

160 回覆
8 Like 62 Dislike
Portable ops其實都有捉人
仲有啲隱藏角色可以用
3>mg1>mg2>portable ops>pw>V>1>2>4>rising
呢隻我估邊個負責開發
都俾人炎上,一來背負住小島秀夫個名
二來對家Capcom RE咁成功

呢隻豬頭骨點哽都係死
記錯:
3>portable ops>pw>V>mg1>mg2>1>2>4>rising
睇定啲先 隨時改到變垃圾 隻game間廠都冇真正做過一個remake
當年打MGS2
打打下總統無啦啦炒咗埋曼哈頓
以為自己撳錯掣skip 咗cut scene
PW出喺手提機用呢隻玩法好好
但MGSV 用返同一個模式就搞到成隻game 好碎
卡片個兩隻其實都幾好玩
RE4同MGS3可以話係小學回憶
亦係兩個系列最好玩嗰兩隻
Acid超好玩仲送3D眼鏡睇囡囡
就咁睇都算係1:1 remake
如果唔係大cut既 應該伏極有個泡掛

惡搞嘢真係小島啲game 先有
https://youtu.be/CWPpEBXMC_E
可能你玩過
但我冇玩過就點都要俾錢
決定原諒了
Not a Hideo Kojima Game
lm
FYK
竟然
細個覺得portable ops好玩d
之後PS3出3合1都淨係無再重新玩多次peace walker
呢個遊戲,沒有小島就沒有購買的必要

呢條宣傳片就連當年小島啱啱出嚟自立門戶,有限資源下出嘅死亡擱淺第一條片嘅水準都無,分分鐘可能係mg生還者嘅續作

等到時睇會唔會成就「一直被模仿卻未被超越」呢句

最後都Fuck You Konami,送走小島但不斷用佢嘅Game炒冷飯
反正食相咁難睇,唔差在食正Capcom洛克人EXE條水拎埋小島嘅「我們的太陽」出嚟炒冷飯
我覺得MGS1好笑在打精神章魚要將手掣插2P破讀心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞