Konami: Metal Gear Solid 3 remake

160 回覆
8 Like 62 Dislike
mgs 1 remake用返 msg v個game engine ,加埋CQC就已經收貨
don't be sad
we meet again someday
出返MGS4多平台俾我先啦, 唔想搬返部PS3出嚟, 部PC又唔夠勁順run PS3無聊器

PS3模擬器大部分game都run到
唯獨隻MGS4到而家都run唔到
可唔可以俾錢小島重製
留名
帶出弱肉強食森林唔知做乜,明明snake 對付嘅唔係森林,個舞台係森林但都唔係全部
係咪用fox engine 整
Dont fuck with the senator
夾歌詞啫
Someday you go through the rain
Someday you feed on a tree frog
This ordeal, the trial to survive
3 4我都好鍾意,不過而家又唔係小島整,唉,好矛盾
其實重製都唔一定要原創者整
Demon soul remake都唔係宮崎整
但都整得好好
根本睇公司姐
睇下FYK有無搵到間好既代工啦
3 真係好撚正
但都係要fuck you konami
我比較想知master collection 2 會唔會有4
點都會俾$ 因為mgsv超正
啱啱開始玩re4 remake嗰時, 做乜leon又食蛇,又食魚,諗起mgs3
MGS 3真係一隻好好玩嘅game, 遊戲性、劇情、操作、畫面(以當時嚟講)、音樂樣樣都好出色。
仲有啲惡搞位例如射青蛙、偷雞提早殺死個阿伯,真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞