唔明食飯落單要用自己電話依種風氣點嚟

330 回覆
1566 Like 90 Dislike
你咪唔好幫襯呢間囉,係佢個別問題姐唔關自己手機落單事
除咗收加一要屌之外,我覺得係好事同方便
下下叫人寫嘢叫到口臭,啲餐廳又成日唔夠樓面做
遇著個新人/譚仔口音阿姐,落單落到1999錯撚哂仲谷氣
時代係要進步嘅,不過實有啲廢佬一黎就話乜柒唔識攪,仲要人幫手落
有D好少少既就提供埋部pad比你落單,但如果要用自己手機落單仲收加一係講唔通
係 真心膠
變相係客人服務間鋪
係唔係應該減一?
屌你個system on9先可以發生呢d事
最慘有d舖係死位上網慢到痴根,1係個qr code印到又細又矇,譚仔口音阿姐落單快過你電話慢慢篤同等load。
我去amazon落完單碌卡比完錢,個system 先去到第2頁。
樓面人手又唔覺有慳到幾多
壞system又係企響度
收唔到又用番人手
佢有pad的話更加唔想用, 萬年油煙痴凹凹
其實方便嘅 但最好類似壽司郎個點餐器材係商戶提供囉
要人dl app仲on9
譚仔一個 三哥一個 裝幾多個先夠
本身lunch要收加一我都好唔鐘意
我屌你老母 手機落單仲收加一個d一定唔撚去
支那傳落黎
慳好多training cost
同埋99%係用政府d基金去做,對商家係極少成本,對開發公司又係easy business 照copy template ,所以先咁興
出去食飯越黎越on9
仲要間間都咁做
你一係唔食 一係食屎
好啱我依啲連小巴有落都唔夠膽叫既毒撚喎
有啲連水都要自己斟
我一定會慢慢坐,話知佢出面幾多人等位
因為成日落錯單,個客同waiter口同鼻拗
自己落單錯左無得賴個waiter
有次去間餐廳係個webpage啲餐寫到1999,睇唔撚明
最後都係搵返人手
公用Wi-Fi
最鍾意手機落單, 又唔駛叫人黎, 鍾意加野就加野
叫左乜又清晰
2023年仲擔心人唔識用手機, 不如擔心人唔識用火丫笨都ON99
學下日本仔咁啦

咁手動落錯單都係個別問題啫
壽司郎咁有埋部pad咪好囉,又有圖知道個樣
又見到落咗咩邊啲嘢未嚟
仲可以call侍應
收唔到又會整到ge?佢地應該試過先推出ga,有咩理由會有呢d問題,唔好吹水wor
加一本身已經係戇鳩 同洗唔洗自己落單冇乜關係
如果系統係做得好自己落單我覺得仲方便左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞