JPEX / JPC - 繼續踢爆騙徒東欺騙網民技倆

109 回覆
103 Like 1 Dislike
就算計埋雞棚「聲稱」擁有的8400BTC (聲稱原因係他們從未能證實該地址是屬於JPEX擁有,在平台成立前該地址已沒有交易活動)

8400BTC現價:
8400 x BTC 今日價格$26,185 = $219,954,000u

如果我計埋佢呢8400粒BTC,雞棚都係不足2億5千萬u
再睇下質押總值,我都唔知你地傻鳩仲用JPEX呢個假平台做嘜鳩
jpex打手呀叔原來去咗住元朗青年綠洲
樓主真係好小學雞 大家點睇JPEX立場唔同冇問題
咁樣搵野黎講都幾冇品 個post冇人氣唔係咁推post的
臭叔 我要同你隻抽!
無乜關於jpex嘅update
咪講吓jpex打手們嘅update
有咩問題
條片第1點睇完就熄左...
有office咪講office響邊...無既咪話無既...
點解要對方去証明無office...
信嗰班人已經夠戇鳩
點知樓主仲撚戇鳩

嘥咁多時間做好心
係囉 諗起琴日TG Gp仲傳緊鐘培生個比賽JPEX冇份搞
點知原來係JPEX低調冇講 最後鐘培生直播透露原來主辦方真係JPEX 結果TG咪炒晒車 有啲野唔係人地唔講就當人地無
你自己望下PTT差唔多每幾日都一單送錢比不知名交易所
玩開既自然冇事,唔識既一樣出事
咁就死得啦,一個投資平台,俾人質疑有冇足夠資金儲備,竟然唔係去證明去做POR,而係話「我唔證明唔代表我冇」
問佢有冇辨公室,「我唔證明唔代表我冇」

呢個唔係低唔低調既問題啦,都唔係針對JPEX,全世界平台都係一樣標準,人地個個都做POR,係JPEX寧舍特別「我唔證明唔代表我冇」
留意咗呢位巴打一段時間
講嘢特別啜核
咁佢個jpp launchpad會點收科
呀叔:JPEX將啲唔合規既功能搬去國際版,然後香港人咪用VPN玩囉
好似係咁上下
聽日就係6月1日
但早幾日見到的士仲出新廣告賣果場台灣拳賽
大大隻JPEX印係車身度

大大力咁挑戰緊執法部門
可能老闆拎咗去炒nvida 大賺
儲備金超過100%
31/05/2023數據 - 持斷跟進JPEX 資產不足問題

JPEX存款收集錢包
https://tronscan.org/#/address/TLGiN6DevzwNNSWhT3KUtRLnrZx71qoQ2o
有21,160,000u

JPEX中轉錢包
https://tronscan.org/#/address/TLfMJNp4FSK2huoDrBHjyHcNfbV5zpkNhG
有2,203,920u

JPEX出金錢包
https://tronscan.org/#/address/TPcXicLEuFtwVV6viLXET9khadXa87XXMV
有452,356u

雞棚現在持有近23,800,000萬USDT

再睇下雞棚JPC空氣幣質押左幾多錢
31/05/2023

25/05/2023

17/05/2023

由於班JPEC班騙徒呢排不停海外做勢,配合下JPC而家升到0.0291呢個價格,總質押資產高達 7億8千萬美金 (61億多港紙)

對比上一星期前,多左240位新水魚加入
JPC總質押量由241億粒升到268億粒
新水魚們貢獻了大概 (按今日價格計算)新資金達7千9百萬美金

補充資料:
雞棚空氣幣質押入場費(按JPC今日價格0.02910計算):
等級1: $29,100u , 收益為每曰派3.7美金,年息為4.64%
等級2: $87,300u, 收益為每日派14.7美金,年息為6.15%
等級3: $174,600u, 收益為每日派20.67美金,年息為4.32%
等級4: $349,200u, 收益為每日派94.83美金,年息為9.91%
等級5: $698,400u, 收益為每日派209.4美金,年息為10.94%
等級6: $1,396,800u, 收益為每日派533.71美金,年息為13.94%
等級7: $2,793,600u, 收益為每日派1,049.25美金,年息為13.71%
等級8: $5,587,200u, 收益為每日派2,397.26美金,年息為15.66%

等級3的傻鳩們....我為你地感覺好慘

呢個狗賊騙徒平台,單係計質押池金額,唔計其他活期,NFT質押
佢只係用3.04% 資產,去back up JPC 0.0291呢個價格

各位水魚們,你地覺得一年後會拎到錢嗎?
如果JPC 好似陳怡,袋鼠班人渣講升到0.2價格
佢地係要拎53億7千萬美金 (即係419億港紙出黎派街坊)
唔會派,基本上只會有少部份人走到,crypto k係其中一個推jpex既KOL

以下係crypto k group內言論,其實佢都認左jpex 係有問題,只不過而家jpex 宣傳多,佢可以水人入金,將用戶流量變現,根本唔care jpex 係唔係雞棚

已經戴定頭盔了
出左個公告代表佢地有意申請牌照咁解,未批架,證監要核數架同考慮晒所有因素先決定批唔批架師兄,大大個JPEX 4個字係到,仲係可疑名單入面,批唔批言之尚中

再講間上市公司市值先1.3億hkd,太太個wallet都夠買兩間

再講間上市公司今日就直接升左一倍,邊個利用邊個都未知

再講,jade power其實講到尾都係jpex黎,過到證監再講
點解咁「利好」消息隻空氣幣都係升幾%
其他幣通常都係升幾倍咁爆上去
佢幾倍上,d人想走既佢冇錢比 銀包得番2000幾萬U,邊夠比
5月尾先搞嘅公司,仲要其實係JPEX影武者嚟

咁都有得J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞