JPEX / JPC - 繼續踢爆騙徒東欺騙網民技倆

109 回覆
103 Like 1 Dislike
係,但有個陳零九幫JPeX助陣做代言人,佢自己都有買,係驚呢樣搞到有堆水魚跟
如果有牌 (雖然九成唔會有),質押的JPC會cash out ?
唔識答,根本冇一家交易所係會不停水撚人做質押
之前都有個台灣平台走佬,一大班kol中招
先相信,後看見
樓主都唔信東記,梗係睇唔到個牌啦
又如何,班kol 咪一樣生勾勾係到
幣少呃左咁多年都仲係度
都仲有成班白痴仔follower
FTX事件,受害金額台灣排全球頭幾
推過FTX嘅台灣kol,唔好意思都無句啦
呀縮好似好驚會失業
老千東啲爪牙嚟
睇翻之前
本身實牙實齒話一定有牌
係呢個po就變咗話慢慢申請個牌慢慢玩
柒到系
FTX個雞棚太專業,出晒樣+部分野opensource+sol成條鏈既最大金主,出名既機構投資者極多,Ftt持倉量唔算高,正當做落去跟本唔會死,都唔知點解硬係要拎客d錢去炒合約
內部管治缺失
不論中外都係好常見
佢地男女關係混亂
管治架構 合規形式化 近乎人治
衰係盜用資產後其實幫助左業界反省改善
最少,而家大家識去屌JPEX 冇公開過PoR
疑點利益歸於被告係刑事上面嘅嘢,喺投資上面有懷疑就唔應該落注,例返轉JPEX真係出嚟講有office先啱
第二樣有老細都not accountable係事實,A引致B係錯,唔代表A一定唔會引致B,無老細唔代表無風險
諗起幣研個戇鳩財演
樓主backup 晒東記YouTube 未?
可能一年後就可以鞭屍
仲有成班水魚仲吹奏緊jpex ,入面d香港用戶9成都未醒,諗住靠jpc 財自 根本唔理咩por/鏈上數據/交易做假/資金缺口

只要KOL一日吹奏佢地就信,呢種群體先最難醒覺,有晒證據都fud唔到,因為佢學根本睇唔明,覺得我地鳩up,班KOL先係真理
東記回連登嗰條片,兜咁大個圈都唔講JPEX 到底喺香港有沒辦公室
總有啲人要過身
每個雞棚都有冧嘅一日。
食住花生睇戲。
齊來監察JPEX 資產不足問題

JPEX存款收集錢包
https://tronscan.org/#/address/TLGiN6DevzwNNSWhT3KUtRLnrZx71qoQ2o

JPEX中轉錢包
https://tronscan.org/#/address/TLfMJNp4FSK2huoDrBHjyHcNfbV5zpkNhG
JPEX出金錢包
https://tronscan.org/#/address/TPcXicLEuFtwVV6viLXET9khadXa87XXMV

雞棚現在持有近2千4百萬USDT

再睇下雞棚JPC空氣幣質押左幾多錢
25/05/2023

17/05/2023

總質押資產高達 6億1千萬美金 (47億多港紙)
對比一星期前,多左512位新水魚新參加落個雞棚度,新金額多達1億1千萬美金

補充資料:
雞棚空氣幣質押入場費:
等級1: $25,350u (按JPC今日價格0.02535計算)
等級2: $76,050u
等級3: $152,100u
等級4: $304,200u
等級5: $608,400u
等級6: $1,216,800u
等級7: $2,433,600u
等級8: $4,867,200u

呢個狗賊騙徒平台,單係計質押池金額,唔計其他活期,NFT質押
佢只係用3.93% 資產,去back up JPC 0.02535呢個價格

我為水魚們感覺到興奮,你地離財自終點越黎越近了
佢呢條片做得最好嘅
就係承認JPC無法喺香港繼續生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞