《蟻俠3》口碑差又蝕本 編劇退出《復仇者聯盟5》

329 回覆
247 Like 4 Dislike
啱呀 唯一看點係條囡 咁都唔得遲啲全部wakanda
係迪尼加睇都好撚嬲
yes, 真係垃圾堆砌既戲,如果呢套都要吹奏既人真係食開屎
等睇黑人魚票房
我既包容力無你咁差

對我嚟講中國《戰狼》個啲電影先要用屎嚟形容

幾年前陪個fd睇《戰狼2》,成為咗我人生既污點
早兩日打住機睇都覺得辛苦 拍到咁爛都有
你真係好撚醒
搵你做ceo一定賺大錢,發大財
其實邊個拍都係一樣
銀河3 只係因為舊人物仲有時間埋尾所以先好睇
就算同一個導演如果再拍銀河4都係一樣收唔返本

人好多時鍾意一個角色, 同一個世界觀入面
心目中係唔會有第二個角色可以取代得到
全部完左哂佢唔好拍成為經典好過啦, 否則只會愈拍愈爛
同感 殘撚到
小鴨兩日有得睇喇
搞到囡囡之後唔肯陪我入戲院睇
尋晚至開黑豹二睇

因為都幾多劣評。
其實開頭還好, 暫時睇到女主同個黑人少女阿凡達帶走。

唔係覺得悶, 係覺得打又冇以前美二美三咁好睇咁爽。
同蟻俠三一樣, 啲動作場面悶,似冇咩人設計啲武打。

同埋編劇冇以前咁好。好似去搵科學少女果段。
平淡,無趣。又格硬要整啲笑料, 例如掉野去光頭黑女。

仲有, 點解呢套野同第一集一樣。
硬係要拍咁多夜景, 係咪想玩試機天碟試電視啲黑位
我睇果陣特登返去搵女主角本身咩樣
以為轉咗人
最記得肥仔hugo
有套電視劇講啲唔知乜死囚出晒黎。
但一季就收左皮
你感受唔到哈比人既威力係正常的 因為設定佢哋呢一族人就係無乜威力 最善良 與世無爭既生物黎 至於魔戒佢從來都唔係勁在有咩力量上 佢係用黎腐食同控制生命 你係魔戒套戲見到既全部獸人 魔人全部都係比魔戒控制
咁間公司啲人日日r 腳趾?
唔知幾時開始個風格係變到咁老尷
係咪雷神3開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞