買緊家電嘅你!仲有幫襯Built in Pro?

93 回覆
48 Like 3 Dislike
今年新裝修, 雪櫃,洗衣機,3部冷氣機,抽濕機,抽油煙機, 電磁爐 都喺built in pro 買,我揀幾號送,佢就幾號送,全部都係代理安裝,貨到再約
試過要改期whatsapp同電話都有人覆,唔知點解話佢係黑店
又有消費劵,記得咪買。
個陣買吸塵機,等成一個月都冇貨,一路拖。最後都退到錢,可能細數都好快退,但真係咪搞。
比貴d 去代理或其他店一樣有風險吧

冇貨就自然delay, so far 我次次都準時,好彩
近來貫咗兩廁

一次吸塵機

一次微波爐

兩次都冇事
想買把風扇,得built in pro 買得落手,應該唔伏掛
無貨搞退錢都要5-7日
Wts CS永遠十幾個鐘後先覆
黑店應該死絕
運費要$90
仆街啱啱落咗單買Denon S517先見到呢個post
比多$90送上門
最近有少少拉傷唔想自己去Mega Box拎
希望順順利利
巴打最後點啱啱search間嘢有冇伏就搵到呢個post
追到一肚氣
唔好幫襯,寧願比貴啲去第間
多謝巴打回覆
2020年八月頭去買部雪櫃, 月尾新屋入伙用 ,sales話有貨, 如果冇貨第二日會即刻通知我, 一直冇打畀我,直到八月中先打畀我話冇貨,ok 我轉第2款,都係月尾送貨, 去到送貨嗰一日 等咗成日都冇人打嚟, 打去問竟然同我講話冇貨, 送唔到貨, 即刻打去office同舖頭屌到仆街, 搞到我要即日去豐澤買, 豐澤 仲可以第二日送貨, 所以千祈唔好去built-in pro買
呢間垃圾 一味得個拖字
真!講好幾點送貨 司機可以一個電話都冇通知 冇責任感!真係當客既時間唔係時間
唉 我中咗伏
係度推一推 希望其他ching唔好瀨嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞