買緊家電嘅你!仲有幫襯Built in Pro?

93 回覆
48 Like 3 Dislike
一直都知佢黑

近排屋企裝修緊
搵左一兩樣唔急用,佢甩底都唔緊要既野去試下
因為佢真係平好多
暫時送貨都好準時無甩低

不過其中一件送貨單係一d 細鋪頭
我估佢係收到你張order之後
再去細鋪幫你落訂送貨賺差價

另一件張送貨單就係Built-in Pro 自己

大型電器或者急用就真係唔敢駁
BBE買過冇事
但要你就佢送貨時間
我買過兩個雪櫃,兩個洗衣機,三部分體冷氣,一個電子鎖,風扇個d 加埋買過8萬幾蚊野,無一次出事喎我set 幾號送,佢就幾號送,佢都係再外判比代理送姐,冇乜大問題

但總有人中伏而話佢係黑店,可能係我好彩冇事
我都係夾埋幫襯左佢買十件野total 7皮左右
全部都係約左送貨日期後代理打黎follow up
上星期買完吸塵機
第三定四日到貨 暫時體驗都唔錯喎
我幫客買電器
一係 Build in pro , 一係 BBE
都無事發生過
之前屋企換抽油煙機係呢度買
佢加錢有得裝埋
就費事煩 比錢了事

裝完用左半日
突然部機停左郁唔到又著唔翻
打翻去話已經唔關佢地事
叫我搵翻西門子保養

後尾西門子師傅上黎
屌鳩個安裝師傅鳩裝搞到燒左fuels
燒fuels 定fuse
咁有冇人知邊間好,我想買部雪櫃,但豐澤冇貨,已經等左兩個禮拜都未見佢補
一連四位師兄唱好
都係果句,一個唔好彩
網上單落門市問,啲sales 係唔會理你
你打電話上CS係唔會打得到

當你有合理理由退款,佢會拖足幾個月

大家唔介意嘅,可以一試

好似我買個龍頭,最後發現佢都係做個中介,幫代理散貨,代理個網仲平大家花多少少時間搵,其他網可能爭得唔遠
豐澤都無貨就應該全香港都無,因為代理無貨
標煙pro 我幫襯過好多次
買野一定要落鋪搵sales
佢地部電腦先真睇到有冇現貨。
仲有好痴線,佢地畀過我睇
佢地一人有一個account
睇自己今個月跑左幾多數
我見佢地一個月個target 都成400萬
你係佢你都唔會想理網上落單d公海單
暫時買啲野都係佢幫你同代理訂 都幾順利 好在得2 樣 希望唔會仆街!
去price搵間評價高既小店買洗衣機,完全冇事
又平過豐澤
試過買個吸塵機
最後自己上荃灣個倉攞
不過係比出面平
Built in Pro 其實應該係班sales 有問題, 無句真話.... 買個philips 鎖佢同我講幾個屋園同我爭, 排1個月, 過對面BBE, 話後日同我裝 仲有d 保養, 貨期都亂咁來, 仲有CS 廢呢個真...
真實用家:
之前落門市買抽濕機,有現貨,送貨要等3日,最後自己拎現貨走。
之後再係網上落單買家用電磁爐,幾日後送貨,但除咗送貨時間hold 咗我全日之外,基本上服務都無問題。
我係睇到呢個post 先知係黑店。
屋企個抽油煙機壞左
基本唔會煮飯

係built in pro 買左無人再聯絡過我
半年後有一日諗起,我好似買左抽油煙機
跟住先追返

爭d唔記得再買多一部
Built in pro買現貨點睇
如果係代理送貨其實無問題
買過兩次都冇事
唔等用屋企有人收貨就唔怕用既
出事直接搵代理咪得囉,最緊要佢平過代理,而又係代理follow up

我幾乎乜常用電器都係佢到買過,真係唔覺有乜大問題

單睇價錢,我冇理由要比多d去其他地方買貴野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞