買緊家電嘅你!仲有幫襯Built in Pro?

93 回覆
48 Like 3 Dislike
試過好撚痛苦個cs成撚日鳩up
最近hktvmall 買左抽濕機
都快收到貨,送貨要等一日咁
送完收到whatsapp 話多謝我
先知都係built in pro

呢排再睇下hktvmall comment
見有人負評

我諗我好好彩個次無事
https://www.gtgroup.com.hk/store-locations/

其實好多都係同一個集團
壞左嘅鐘一日都會啱兩次
呢間野前幾個月想買個電子鎖見佢寫網有現貨又係公司附近咪去睇下
落去好聲好氣問都要俾個sales窒完之後又話要訂又盛

即刻坐車落灣仔啲細舖買算 又好服務仲幫手book埋安裝
張單太細冇肉食都唔洗咁
佢地門市好細 d貨多數喺倉 有人要先運去門市
"電器部" 好似都係同一間

我就係hktvmall 買完先知
9up都好,直頭唔覆
買啲要安裝嘅哭得仲慘
送貨又要約時間
安裝又話要等佢送到先約到
到送到黎,電話永遠冇人聽WhatsApp永遠冇人覆
正宗錢已袋,理得你
電器部絕對係仆街
我以前裝修成屋都同佢買
比裝修佬跟,無問題喎
最近買左熱水壺 屌佢老母拖1個月先出貨
一個月算快?我諗佢好多根本唔夠現貨,有人訂佢先落貨。上年P記啲冷氣斷晒貨佢個網都寫有現貨,我諗好多人中伏
想大鋪又平啲,可以睇下電器幫,係誠哥嘅網店
友和、BBE 同電器幫都用過
唔多作評論,費事俾人話打手

1.電器幫(係貴咗啲,不過神速出貨
2.友和=BBE
.
.
.
.
.
.
想煩裝修,煩埋追家電 可以挑戰吓Built in Pro
個網係 show 佢代理產品嘅銷售點,唔係講啲鋪係佢喎
𥚃面 show 咗間 Hong Kong Electric Co., 誠哥幾時賣咗成間港燈?

Check 清楚先出 post 啦
我都第一次中伏
有件貨等左成個月都無消息,whatsapp 10問9唔覆
要兇佢投訴消委會就即刻話有貨,重要叫我自取
睬佢都有味,寧願等多幾日等佢送貨
三年前幫襯過佢買抽濕機,價錢相宜,服務好,落柯打去到收貨都唔駛24小時。安心使用中
後尾睇返原來咁多ching負皮
吊你老帽
買個時又抬塔都得 又要填個sale職員編號
俾埋錢人都搵唔要打直線
叫填職員編號個職員祝佢含家富貴
再也不吊
買咗BIP 佢逼我自取
咁有冇其他商店介紹去問價?
電視我會去問av outlet, hd life, av life
如果係冷氣、電磁爐、洗衣機個啲問邊間好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞