買緊家電嘅你!仲有幫襯Built in Pro?

93 回覆
48 Like 3 Dislike
''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro
https://lih.kg/2976965

發現近排又多咗人中伏,同大家回下帶!
消委會!海關!對Built in pro 毫無傷害!
風險自己承擔!
真係,開晒名,救得幾多得幾多
幫襯佢攞苦嚟辛
呢期要換雪櫃
就算built in pro 平800蚊都唔敢入手
因為之前試過唔送貨又完全搵唔到cs 覆機

最後去左友和買已順利收貨
事實係平喎
買完收唔到貨或者追一段時間先有貨嘅話,真係值得?
同埋,講價錢,大把其他細鋪仔平過佢
以前貪平搵呢d細鋪
依家買冷氣雪櫃洗衣機之類既大型家電真係去返大鋪
係貴幾舊但真係煩好多野
呢期要換雪櫃
就算built in pro 平800蚊都唔敢入手
因為之前試過唔送貨又完全搵唔到cs 覆機

最後去左友和買已順利收貨
以前貪平搵呢d細鋪
依家買冷氣雪櫃洗衣機之類既大型家電真係去返大鋪
係貴幾舊但真係煩少好多野
無錯
除非件電器係小型同埋好唔急用
大型電器講緊幾年先有機會換一次,真係唔好貪平
大鋪姐係豐澤百老匯個d ?
標煙pro
或者友和果d
睇下邊間幾時做優惠

其實有時d 好細既舖,送貨仲穩陣過built in pro
呢間舖真係當客係狗,完全搵唔到真人跟進
友和都唔係好好嫁咋
但係同一款雪櫃大舖貴成千呀
好過builtinpro 先啦
最近幫襯咗,送貨好準時,可能去舖頭買會好d,連WhatsApps 去問嘢都有人覆
Built in pro都係睇下YouTube 條女 同埋行下門市
BBE其實係唔係都係同一檔嘢 個名咁似
豐澤多d分儲 食下回贈咁
有時都會平幾舊 同埋佢website 同鋪頭個價會唔同
真係要落鋪睇下
百老匯有10年未買過嘢
另外都仲有大昌行間aha
可能大昌行都知自己個朵太老餅
所以搞間ahaa 出嚟
大把舖頭平過佢
友和ok
買過幾次
最近買左個磨豆機 未送貨
用電郵check貨期回覆都算快
香港d商家佬不嬲當客狗咁撚
有好既售後都係外資

我北美呢邊真係另一個世界
除非你專登做埋d濕9野想r著數
呢邊d售後真係做得好好
特別我新屋乜Q都要買,體驗左好多次
收貨直接remote開車房叫個送貨仔放入去就得
直會主動影相比我(雖然正常都有cam自己會睇到)
亦未試過拖我
有就有 無就無

香港d送貨真係on99
寫咩送貨時間10:00~16:00之類
屌你老母即係我半日時間就要係屋企等你件貨邊度都唔洗去啦
我係香港果陣係用智能鎖無鐵閘
話比密碼叫佢自己入屋放低又唔肯
話一定要有人簽收
當正個個客都係唔出街既毒撚一樣
寫10:00-16:00 都算
最撚仆街係d 送貨佬隨心情幾點送黎
當日見完d 單就同你講早兩粒鐘送得唔得
約L 左就果個時間咁上下送啦
約得就係果時得閒收囉
唔係落單時我mark 時間做乜撚野
你同條仆街送貨佬話唔ok 呀早兩粒鐘
佢又會俾說話你聽
又乜乜柒柒送你去早d 遲d 順路d

總之d 送貨佬好多時都onL 9
呢間好撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞