[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (13) 星5 第一反派出嚟了!

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
鏡仔多Hater真係多得班鏡粉唔少
正正常常討論都要無啦啦踩人一腳
明明自己圍爐屌連登仔圍爐
其實依家反鏡個班行為都愈黎愈似鏡粉
真係誰沒有比誰更高尚
50號嗰條友係乜料
睇埋佢自我介紹段片直頭黑人問號
到底發生了什麼事
前傳MV首播果晚,參賽者喺Viu ig開live,dee 2.0 做主持,幾好㗎,講嘢清晰 個flow流暢 大方得體又自然。將來做司儀應該得嘅
即係表演演技果個人丫嘛?
最深印象係佢㗎啦, 佢絕對可以做演員
但又好似肥仔咁講, 得何啟華能夠用演技拎倒三盞燈。
2021真係Mirror + Viutv巔峰尤其暑假播奧運同埋大叔的愛嗰排,真係全城關注viu,一路keep住道勢去到年尾造星4,mirror順便都上埋神台

2022就開始慢慢衰落,第五波疫情之後到演唱會跌mon事件,去到而家viu都未返到去21年咁輝煌,高質劇又冇,搞笑綜藝又做唔出,繼續食老本炒冷飯
比較呀
造星三有個叫buber嘅女仔我記得都做得幾好
但係唔記得有冇三盞燈
Buber我都深印象 佢著旗袍好靚, 就係少人夠膽用演技上黎參賽先記得
2021真係ViuTV最好運果年
前幾屆pre round無論好定壞都有啲令人印象深刻嘅表演
但係今屆播咗5集都係冇
有跳舞好勁嘅人, 樣唔錯嘅人
但冇一個好有星味嘅人
上面都有尸講咗
今屆好多好似入嚟求其博下紅唔紅到做下一個鏡或者下一個mc
或者r下少少曝光就算
睇唔到佢地嘅決心
星1嘅搏盡無悔係action
星5嘅搏盡無悔係soundbite
搏盡無悔呢個term 已經公廁了,又濫又尷
上屆有個pre-round 著婚紗做戲都睇到喊晒~
睇返上屆造星4
如果viu搵返96個女仔返嚟開類似演唱會嘅嘢
一定買飛睇

韓國好似啲選秀節目後會搞類似嘅嘢
方方第一個唔肯啦

演唱會果陣怒屌mkv

而家viu真係dancer仇人咁
不過都仲有好多dancer參加造星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞