[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (13) 星5 第一反派出嚟了!

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
上年開始已經係咁
今季d導師又係好悶 勁客氣 明明差都要格硬講到好
啲參賽者本身心靈已經好脆弱
仲點仆街 陣間出事
佢地係咪信左連登覺得阿貓阿狗玩造星都會紅到
然後入到去發現自己太垃圾所以自己個粉紅世界俾人打爛左
B組啲人好過A組好多
衰評判亂9咁嚟
剪得太仆街 好似mirror mc 咁出咗幾年道都比人講翻當年態度差
覺得星一直情係第二個節目嚟
第一季好肯比時間去build character 就算唔計去美國 落區busking呢啲唔係直接關比賽事嘅位之後嗰幾屆好似差唔多全部cut晒咁滯 初頭以為星4係第一屆全女新開始會變返第一季咁玩 點知都係咁
同埋可能第一季嗰陣比較多人當造星係last chance 整體上比人嘅感覺係成熟啲同主動啲 個奬品都正好多 個個搏盡無悔咁真係好撚熱血
咁佢哋有底薪嘅(好似係)
Overall黎講造2注目度最低
但就出左MC呢個潛在巨星
社會環境問題
嗰時個個唔係睇電視 係睇YouTube直播
佢個笑容幾迷人
有底薪 有budget 有得搞喎
認真講 就算有底薪 應該比既其實都真係要比先岩數
嗰時都無咩人會晚晚追電視嚟睇啦 之後睇返呢屆啲人嘅實力同啲表演其實都唔差 不過仔嚟講都係第一季比較多人啱食呢行飯
winwin男朋友 明明樣唔差 點解要咁厚粉
上屆冇乜花生喎
星三就多八婆野啦
上年高質嘅劇好似得IT9 同埋 反起跑線聯盟
幕後又俾佢地搵到無制限呢d新人
嗰幕無論睇幾多次都好好笑
野人老師、繩角都唔差
講起雲姨 先發現
星3頭4名
折骨ben Ansonbean雲姨 簽晒寰亞

Anson Lo就簽咗viu 再過咗球記
印象中果陣Mirror仲未紅
係社會事件之後同武肺時期先彈起
所以第3屆開始好多人都抱住發明星夢既心態黎參賽
個節目就快可以改名叫全民賣慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞