[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (13) 星5 第一反派出嚟了!

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
上903果班應該算熱門掛不過有moley
https://www.instagram.com/p/CsTkjUAPqab/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
配音係另外配
造星4果陣森仔會睇連登comment再去配
最記得就係話 我哋嘅陳祖又係復活區攬人啦

仲有次講係造星4大危機 佢未有片去配音
會唔會要停播架

好肯定佢地真係last minute先交條片做censorship
冇energy 既
第一張右上角DJ馮天欣仲靚仔

個人幾cute
係復活區都幾投入

重點係咁多人都喊個陣 得佢正能量咁
個人覺得好過人類群星條友
似李萬磯2.0 阿正會鍾意
乜唔係海外參賽者係拍完MV之後先嚟香港㗎咩
有個個妝好似mo
之前Youtube都放左10個最多人討論
Moley 就算每一季參加都應該唔會紅
on9
5集一個人都冇foul
sunny係咁放人入嚟
你都on9
又係一個自己圈子唔識 就當人唔紅
Mirror 頭半年俾人笑 之後就已經好紅 出勁多活動又上紅館

193串鳩153之前
Mirror 已經一早有一堆人追 買哂燈牌巴士廣告
係你地連登仔無fd 唔知出面世界係點咋
對比依家黎講 果陣真係唔算紅喎
紅嘅意思係keep住有exposure
keep住係唔同社交圈子都有人講
街知巷聞先算得上紅
有人追 買晒燈牌巴士廣告
依啲只係fans club做到嘢
Ignited同男排女將未爆出黎之前
廣告商果陣除咗搵姜濤
連anson lo 兒登 依啲都甚少考慮 (果陣花姐可能仲高過佢地)
你可以話佢地有固定fans base
但果陣同紅真係差咁啲距離喎

利申 做mkt
睇住2021年年頭個mkt trend點樣巨變

Mirror未紅之前
公司同pccw傾合作 佢地要專登sell我地用mirror
剪接可唔可以唔好再影反應嗰時比個橙頭佬出現
好撚樣衰
Dee family 笑咗
拍完=/=剪好
就算剪好都可以再改去配合觀眾想睇嘅野
造星一直都係咁玩
花姐開頭當撚狗騎呢真人show
但班參賽者真心
就算啲kam 撚白卡都見到有啲火
其實個人同表演都幾真誠
其實真係男排開始先多街客 再慢慢認識佢地
個時男排仲要好多人係因為睇stephy 拍返劇

有圍內fans club追 有活動出就叫紅咁大台大把人叫紅啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞