[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (13) 星5 第一反派出嚟了!

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
#470 479 已updated今晚出場參賽者
上屆都好啲 花姐都鬧人 牙醫都鬧人
牙糖個reply型到呢

睇造星就係想睇仆街野
Mean精旁白君、導師爭人、評判夾硬塞人比導師、導師屌參賽者、仆街賽制etc
我想睇呢啲啊
Stanley做戲幾好
導師屌評判導師互屌導師屌幕後
幕後屌評判
暫時屌參賽者屌得最多係耀老師
上年99強睇得投入勁多有好表演 有好笑野 有靚女
最難忘係全體網民屌啊祖
仲有觀眾屌all
決賽仲有呢個
玩咗咁多屆
有potential做到星嘅前幾屆都已經發掘哂啦
仲要又係男仔
無制限都唔算新人既 mike導好似差唔多開台果陣已經跟花姐
雖然好憎花姐 不過都欣賞佢放手比mike導做節目既
佢係一個好監製
經理人就......
睇造星就係要呢啲
我指幕後新人
viu 兩次大轉列點應該係造星同自肥
一次做左鏡錯一次真係勁多香港人追住睇

自肥我覺得無制限功不可沒,mike果陣仲要得26定27歲

利申:無制限打手
睇年齡
今年好多20歲 係好好嘅出道時間
2018年個陣先15歲中學都未畢業
最記得串花姐自己唔係花瓶
結果之後唱到炒晒車
但係error遊果陣mike導已經升左做導演啦 都已經2018年既事 唔算新啦
其實我當年無睇過造星甚至無睇viu 係到error爆紅我先睇番
我覺得自肥係error x 無制限既chemistry造出黎
無制限固然係正 但無error陪佢地癲應該唔會有呢個效果
唔好
Mike 幕後黎計好新啦
佢好似真pk先入行,係升得快姐
今日呢集有啲悶
我𠵱家先睇番第二集,個賽制理論上好似有啲on9
如果頭60個抽出嚟嘅人全部晉級,咁之後34個未抽嘅點算
太快啦 day candy ivy 未solo
marf preka都係啱啱先solo
yolica winwin ash又係仲係好新
咪撚9up啦屌
柳應廷 Jer Lau 自彈自唱 《陀飛輪》五盞紅燈被淘汰@全民造星1

CK TV Channel
Views
Dec 3
https://m.youtube.com/watch?v=GXbtdOEWENg
所以一直想佢做返監製
我哋先有好節目睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞