九龍灣黑心Party Room虐貓 逼貓食二手煙仲大條道理

869 回覆
2647 Like 92 Dislike
聖公會陳融中學 文彥X ?
13-14年學生會幹事嗰個?
想知有冇無碼圖
隻貓好慘
屌你老尾死豬西, 而家先懶係理性客觀接受批評咁, 之前又搶口到咁,而家扮乜春姐, "我只可以講係我疏忽", 琴日有個女仔IG dm你果時你好撚串架喎, 不過豬西格都係難改, 始終都要加句"重點我唔係話我冇錯, 但係...blablabla", 屌你老母琴日一開始唔係咁講既?錯你咪一早認囉, 打要企定呀嘛, 死撐話咩冇噴落隻貓度, 又比人起到D相係攬住隻貓食, 即係一開始就屌你個豬西屌得岩啦, 係度死雞撐飯蓋, 你咪繼續宣傳你間party room, 你老尾我得閒就call下消防報下警搵人黎check下你有冇犯法
仲有你係咁撚瀟灑既話唔洗熄左留言啦, 睇下有幾多人屌柒你呀嘛
應該係佢細個老豆老母,細個當佢係貓咁拎煙噴佢噴到腦缺氧而家弱智養動物同養小朋友都差唔多嫁姐
唯有召喚控煙辦上去
狗勾
間野收皮未
又一件無腦衝出黎
一睇大陸雞樣
發唔發覺佢story無咗用煙噴貓條片
條友講到自己無錯又del片,擺明心虛啦臭雞

報東張好似仲好但冇地址
Party room既貓每日迎賓咁, 點估到D客會點對佢? 對住佢噴二手煙?
煙產正常情况唔會故意揾屋企係貓對住佢噴煙掛?
等咗成日都冇地址
唔駛幫d腦殘講對唔住
佢唔識呢d咁深嘅野
醜人多八怪
最不幸係隻貓
篤得灰啦
睇下你開唔到門做生意定我
呢啲真係柒頭臭閪嚟,自己唔啱仲放人上網
「有禮貌關心嘅人 我已經回覆左」<< 係呀,你串柒咗佢吖嘛,我地個個都見到啦

畀個家流浪貓唔係大撚晒
如果你拎咗隻貓返屋企但結果係咁對佢
其實佢喺街分分鐘仲更加健康
收手啦仆街
成日見到班死MK煙鏟喺度吞雲吐霧 日日喺度post IG shisha 好chill乜乜物物就覺得好核突

真係阻住地球轉

旺角亞皆老街嗰邊啲酒吧全部都係Shisha bar
每次行過都暗住個鼻 行快兩步

臭到PK又要影響樓上啲人
重點係佢哋覺得自己好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞