九龍灣黑心Party Room虐貓 逼貓食二手煙仲大條道理

869 回覆
2647 Like 92 Dislike
可唔可以拉撚哂街上面啲火車頭先
公然虐待路人
罪不可恕
好撚樣衰
留港撚抵啦
對撚住隻貓噴煙都可以拉埋嚟講
唔洗講邊個啱邊個錯啦!咁撚串,唔妥佢就日日報食環控煙辦,再報稅局,partyroom無報稅嘅機率大過佢對八字波啦
屌on9 mk妹以為自己好威
佢story串撚到
等睇佢間野執同比人拉
連登真係多傻閪
有煙食會唔會有酒賣呀搵人睇睇有無拎牌好喎
拉撚左未呀?
怪獸啊
佢應該食水煙食到個腦short撚咗
豬閪到
屌 仲以為係喂佢食煙頭咁變態
Pish
條女好撚豬先唔講佢虐貓
豬閪仲咁有自信咁串真係好得人驚

見到貓貓剪咗耳我相信大家都知到你地收養流浪貓, 見到你同貓貓咁親近我都信你係對貓好。可能係你疏忽習慣咗一時之間冇為意, 人哋提醒你就好心你大大方方承認自己嘅過失, 仲要咁搶口繼續死撐。到呢一刻你都唔知自己衰咩。貓貓唔會識得分析你俾佢食俾佢接觸到嘅嘢會唔會對佢身體有害, 佢哋淨係會知道鍾意就食唔鍾意就走。就正如你比提子朱古力隻貓食, 佢未必會抗拒甚至會鍾意食, 但就食完之後可能會病甚至會死亡。你自己衡量下呢個環境係咪真係適合養貓。

第二, 好多謝你會搵律師處理惡意言論人身攻擊。不過我勸你諗清楚自己有冇做過相同嘅嘢先。唔通以下嗰啲就係你嘅善意言論?

做人就將心比心, 你要人尊重自己, 唔該你尊重人哋先。
同埋記得搵律師講埋室內吸食Shisha有冇犯法喎

最唔該你睇清楚你講緊嘅「樓主」既係我, 我冇出過你身邊嘅人任何資料以及拎你屋企人出嚟講。大家嘅留言唔係我控制範圍之內。
Push
Push
條女講到自己平時對隻貓好好喎,可能餵足3餐就叫好啦
咁唔好俾佢停,等多啲人知佢對貓有幾好啦
(曲線要講明如果唔係條女又以為我讚緊佢)
咁對隻貓真係太過分
全部野都係公開, 怪就怪自己on撚鳩擺哂啲支那樣嘅老豆老母上ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞